Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nimic în lumea asta nu e mai periculos decat banul

Banii nu sunt totul în viață.Este o afirmație faimoasă care spune că toate cele mai bune lucruri din viață sunt gratuite, dar nu totul este gratuit în viață.Trebuie să supraviețuiești în această lume și pentru asta avem nevoie de bani, nu putem supraviețui doar cu valori, bune maniere și umanității, avem nevoie de hrană și alte necesități de bază pentru supraviețuirea noastră în această lume. Există lucruri în viața noastră precum familia, prietenii și cele mai bune amintiri ale noastre, toate sunt gratuite și sunt forța noastră. Sunt considerate resurse neprețuite ale unei persoane care nu pot fi înlocuite.

Fără îndoială, banii sunt importanți pentru a ne trăi viața confortabil, deoarece lucrurile nu vin gratuit, avem nevoie de bani pentru a cumpăra lucruri și obiecte materiale pentru supraviețuirea noastră. Dar, uneori banii pot fi și periculoși.Ei pot tranforma căsnicia în divorț, părinții în străini și frații în dușmani și lucrurile pot continua.Banii pot face multe lucruri bune, cât și multe lucruri rele.

Banii sunt denumiți în popor a fi „ochiul dracului”.Dar la fel pot fi și ochiul lui Dumnezeu’.Depinde de tine ce extremități spirituale alegi.Deci, este doar o vorbă.Poți să faci multe lucruri bune cu ajutorul banilor, să îți ajuți familia, prietenii, colegii, în momentele dificile în care ei trec printr-o greutate, poți să donezi din banii tăi și să ajuți tot felul de organizații non-profit, să hrănești oamenii săraci și multe alte lucruri.

Banii sunt periculoși,deoarece ei înseamnă putere, depinde doar de tine în ce sens folosești puterea.Pentru a face bine pentru viețile celorlalți oameni, ori pentru a face rău.Banii pot crea multe conflicte și discuții chiar și între persoane dragi. Esential ramane echilibrul de care vom putea da noi dovada, sa nu ne lasam dominati de bani, sa le atribuim doar insemnatatea lor reala, punand pret cu adevarat pe valorile care nu le pot cumpara toti banii din lume, asa cum sunt iubirea, prietenia, increderea si tot ce tine de sufletul nostru.Pentru lux ai nevoie de bani, dar pentru valori și amintiri, ai nevoie doar de oameni din viața ta. Lucruri precum dragostea, distracția, sănătatea și prietenia nu au nevoie de bani.

loading...

Add comment