Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
caine-si-stapan

Pentru mulți străpâni e doar un câine,dar pentru el,stăpânul e totul

La tot mai mulți oameni auzim zicala „e doar un câine”.Nu oricine înțelege profunzimea atașamentului față de aceste creaturi minunate.Unii au impresia că dacă este „doar un câine” trebuie să stea afară, legat în lanț.Câinii au nevoie de respect și trebuie tratați cu respect.Capacitatea unui câine de a simți respect este înrădăcinată în instinctele lor inerente ca animal de haita, adică pentru a face parte dintr-o haită, un câine trebuie să se simtă respectat pentru colegii săi membri ai haitei, precum și să primească respect de la ei.

Odată ce ai câștigat încrederea unui câine, atunci câinele te va respecta și te va admira ca liderul haitei. De asemenea, nu te vor iubi mai puțin pentru asta. Singurul motiv pentru care nu te vor iubi mai mult este că te-au iubit deja cât de mult au putut.Pentru ei, tu ca stăpân reprezinți totul.Se spune că, câinele este singurul de pe pământ care te iubește mai mult decât se iubește pe sine.Câinii îi urmează pe cei care îi hrănesc.Câinii nu sunt întreaga noastră viață, dar ne fac viața întreagă.Și ceea ce arată studiile este o veste binevenită pentru toți proprietarii de câini.Nu numai că ei par să ne iubească înapoi, ci de fapt ne văd ca familia lor.Câinii se bazează pe oameni mai mult decât pe propriul lor fel pentru afecțiune, protecție și orice altceva.

Un studiu demonstrează că există o legătură maternă între câine și stăpânul său.Unii oameni își iubesc animalele de companie la fel de mult ca proprii copii. Unii oameni au animale de companie în loc de copii și dedică la fel de mult timp, energie și emoție îngrijirii lor ca și părintele unui copil.Iar acest lucru nu este greșit.Relația dintre câini și stăpânii lor este foarte asemănătoare cu legătura dintre copiii mici și părinții lor.Este într-adevăr în regulă să-ți tratezi câinele ca pe copilul tău, atâta timp cât nu le amesteci pe cei doi și nevoile lor unice.

În timp ce câinii noștri pot arăta puțin diferit de copiii umani, ei bine un studiu a concluzionat că sentimentele lor față de stăpâni sunt similare.Câinii se uita la stăpân la fel ca la un părinte, pentru a le oferi sentimente de siguranță și liniștire atunci când își explorează mediul.Câinii ne iubesc necondiționat.Ei au capacitatea de a ne ierta, de a uita și de a ne iubi din nou și din nou, chiar și după ce eșuăm.Viața alături de un câine este minunată.

loading...

Add comment