Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Povestea unui tânăr orfan care salvează câini abdandonați în plină pandemie

Constantin Țitiriga, un tânăr în vârstă de 17 ani dintr-un centru de plasament din Râmnicu Vâcea, luptă cu restricțiile stării de urgență în plină pandemie, și salvează câini.Acest tânnăr ne oferă adevărate lecții de umanitate, în plină pandemie.Deși viața lui nu este una perfectă, deoarece a crescut într-un centru de plasament, fără familie, el își dorește să poată apăra drepturile animalelor și să salveze cât mai multe animale.Se bucură în schimb de sprijinul şi de înţelegerea conducerii orfelinatului şi a direcţiei pentru protecţia copilului. În ultimii ani a reuşit să salveze peste 250 de câini şi peste 100 de pisici, potrivit propriilor estimări şi să dea spre adopţie circa 200 de animale.Și nu se va opri aici.

Povestea lui a început atunci când în urma unui apel telefonic a aflat că un adăpost public are nevoie urgent de hrană pentru animale.La vremea respectă, acest adăpost fiind suprapopulat.Tânărul Constantin s-a implicat și a început atunci să răspândească vestea pe pagina sa de socializare, iar prin mai multe campanii de strângere de fonduri,a reușit să cumpere sute de kilograme de hrană pentru animale.

De atunci, adăpostul respectiv a intrat în atenția altor apărători ai drepturilor animalelor și mai mulţi câini şi-au găsit o nouă casă, la alte adăposturi private.O parte dintre ei au fost deja rezervaţi de iubitori de animale din străinătate, care îi vor putea adopta după ce se va încheia situaţia de criză şi se vor redeschide graniţele.Toate aceste lucru s-au întâmplat foarte repede, oamenii vorbind între ei doar pe rețelele de socializare sau la telefon.Acești oameni cu suflet mare care au ajutat la rezolvarea problemelor de la Adăpostul public din Băbeni, în doar o lună, nici nu se cunosc între ei.După ce s-a întors de la Băbeni, băiatul a postat pe pagina sa de socializare poze şi înregistrări despre situaţia de la adăpost, cerând ajutorul iubitorilor de animale, ajutor care n-a întârziat să apară, deoarece situația de acolo nu a fost tocmai roz.Cu banii din donaţii, a reuşit să cumpere sute de kilograme de hrană, au venit tot mai mulţi iubitori de animale să aibă grijă de câini, să le facă curăţenie, să ia o parte dintre ei și să-i ducă la alte adăposturi.

loading...

Add comment