Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un motiv de mândrie pentru România. A fost lansat primul tramvai românesc, este considerat a fi mai bun decât cele din străinătate. Haideți să distribuim lucrurile bune care se întâmplă în țara noastră!

Tramvaiul românesc are o lungime de 27 metri lungime și va circula pe străzile noastre cu o viteză de 70 km la oră. El va dispune de 40 de locuri pe scaune și 160 de locuri în picioare. Bineînțeles că va avea și o zonă destinată persoanelor cu handicap. Va fi un tramvai cu cel mai redus consum de energie la nivel mondial. Trebuie să ne simțim mândri că vom avea așa ceva la noi în țară. Durata minimă de funcționare a lui va fi de 30 de ani. Se spune că toate echipamentele şi componentele trebuie să atingă performanţa de funcţionare pe 600.000 km. Trebuie să avem grijă, ca și cetățeni de aceste bunuri comune, deoarece așa cum avem grijă de ele, așa le folosim de acum încolo.

loading...

Add comment