Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

15 cai a căror frumusețe îți taie respirația.

Acest rase frumoase de cai sunt podoaba lumii naturale, admiră frumusețea liniilor, toată noblețea aspectului, mișcări impunătoare. Pentru iubitorii de cai reprezentanții celor mai frumoase rase sunt adevărata bogăție, oferind plăcere estetică. Puteți admira la nesfârșit aceste animale frumoase: cum merg treptat și maiestuos pe pământ, cum întorc capul și cum ne privesc cu ochii lor inteligenți.Caii sunt animale nobile.Caii sunt considerați cei mai fideli prieteni ai omului, asistentul său și chiar salvatorul în perioadele dificile.Caii sunt animale foarte frumoase și măiestuoase.Sunt ființe inteligente, fidele, generoase, prietenoase și au tendința spre libertate.Ruda lor legendară este unicornul în sine, o creatură magică care noi credem că este întruchiparea perfecțiunii.Creșterea cailor a devenit o artă, o artă cu mii de ani de tradiție. Caii sunt atât de diferiți când vine vorba de culori și nuanțe, corp, abilități și forță. În continuare vă vom arăta 15 cai, de diferite rase, a căror frumusețe îți taie respirația.Calul Ahaltechin.
Ahaltechin este una dintre cele mai rare şi vechi rase de cai din lume. Este denumit regina regatului cailor.Este considerat de mulți drept cea mai frumoasă rasa de cai din lume.

Calul Arab.


Calul arab este o rasă de cai care are reputația de a fi inteligent și extrem de rezistent, mai ales în alergări de peste 150 de kilometrii.

Pinto alb-negru.


Este un descendent al calului arab, dar este crescut și perfectionat de către amerindienii din SUA.Pinto combină albul și orice altă culoare monocromă.

Cal Perlino.


Caii de aceasta culoare au roba de culoare crem cu piele roz si ochi albastri.

Calul Buckskin.


Calul are o haină colorată sau aurie, cu puncte negre.

Cal Pinto.


Acesta are o culoare foarte rară, rezultatul reproducerii artificiale.

Rabicano Roșu.


Această rasă este carcaterizată de părul alb în lateral cu fâșii înguste de-a lungul coastelor.

Sabino.

Buckskin argintiu.


Acesta este o rudă a calului Buckskin Pinto, diferența dintre cele două rase fiind culoarea.

Șampania clasică.


Este o culoare neagră genetic sub influența unei gene clarificatoare de șampanie.

Șampania de Azur.


Acesta este un amestec cu gena de șampanie.

Tigru-gri.


Aceasta este o culoare de cal destul de rară și este rezultatul reproducerii artificiale.

Igrenevaya.


Are una dintre cele mai misterioase și frumoase culori din lume.

Leopard.


Caii leopard sunt cei mai ușor de recunoascut.

Calul Frizon.


Este un cal extrem de masiv, cu talie mare. Deși, este destul de osos, este o rasă de cai foarte elegantă în totalitate.

loading...

Add comment