Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Moartea cuiva drag lasă o durere pe care nimeni nu o poate alunga.

În cele din urmă, vom pierde pe cineva foarte drag pentru noi la un moment dat în viața noastră. Durerea este adâncă și durează adesea o eternitate.Atunci când cineva drag pleacă dintre noi pentru totdeauna, poate fi foarte greu să știi unde să te îndrepți.Pentru religii, moartea era considerată o parte esențială a existenței, trebuia să se întâmple într-un moment desemnat de Dumnezeu sau de soartă.Iar sufletul își va continua viața într-o altă formă sau într-un alt loc.

Pierderea unei persoane dragi poate fi o perioadă foarte încărcată și foarte traumatică.Există momente în care mai mult de o emoție pare să se prindă deodată și este posibil să te simți ca și cum ai „înnebuni”. Este firesc să simțiți acest lucru, deoarece este normal să experimentați o serie de sentimente diferite.Dragostea noastră poate face lucruri ciudate. Poate produce temeri că cel pe care l-am pierdut s-ar putea simți abandonat, ar putea avea dureri undeva, s-ar putea simți singur și înșelător; că în prezent le dăm jos sau nu reușim să le îngrijim. Nu trebuie să ne facem griji. Nu sunt nemulțumiți. Ei sunt în pace. Acum nu au nevoie de noi. Nu ne învinovățesc pentru nimic. Nu sunt supărați pe noi. Nu-i putem răni sau dezamăgi.

După o astfel de pierdere, îți va lua timp să te simți din nou tu.Nu vă așteptați să reveniți la normal imediat. Acordați-vă timp adecvat pentru realiza pierderea. Pentru unii, poate dura câteva luni, iar pentru alții poate dura aproximativ un an până când durerea se simte mai puțin intensă. Ignorarea emoțiilor și înaintarea prea rapidă va ajunge în cele din urmă la tine. De exemplu, este posibil să riscați să luați decizii importante înainte de a gândi detaliile.Este bine să plângi și să exprimi durerea pe care o simți. Nu-ți fie ușine să le arăți altora adevăratele tale emoții Nu-ţi reţine lacrimile! Plânsul te ajută să te descarci. A vă permite să plângeți nu indică slăbiciune, este sănătos și necesar.Astfel, vei putea să te vindeci mai repede.Gândește-te că lucrurile se vor îmbunătăți în cele din urmă.Concentrați-vă pe zilele mai fericite care vă așteaptă. Moartea unei persoane dragi ne afectează diferit pe fiecare în parte

loading...

Add comment