Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Citate impresionante despre viață oferite de Keanu Reeves

Unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood, Keanu Reeves s-a născut în Beirut, Liban și a fost crescut la Toronto, Canada. Este actor, regizor, producător și muzician.Reeves și-a început cariera de actor la vârsta de nouă ani.Rolul eroului Neo în extravaganța de știință-ficțiune Matrix, l-a făcut un superstar internațional.De-a lungul vieții sale, Reeves nu a fost străin de greutăți. Tatăl său i-a părăsit pe el și pe mama sa când avea doar 2 ani și ulterior a fost încarcerat pentru vânzarea de heroină. Mama lui a continuat să se căsătorească încă de trei ori și s-au mutat mult.

În 1999, iubita lui Keanu de multă vreme, Jennifer Syme, a născut o fetiță născută, iar după 18 luni a murit și ea în urma unui accident de mașină. În mod remarcabil, toate aceste tragedii nu l-au putut împiedica să devină persoana minunată care este astăzi.În comparație cu alte celebrități pline de farmec, Reeves trăiește un mod de viață liniștit și calm și nu a deținut nici măcar o casă până în 2003. El trăiește modest și nu arată decât bunătate, susținând multe cauze bune.Iată în continuare câteva citate impresionante de Keanu Reeves care te vor ajuta să creezi frumusețe din tragedie.

„Când oamenii pe care îi iubești au dispărut, ești singur”.

“Iubește-ți viața, chiar și atunci când treci prin perioade dificile”.

„Întreaga mea viață voi fi îndrăgostit de iubire.Respir pentru iubire.”

„Când te trezești dimineața gândește-te ce privilegiu prețios este să fii în viață, să respiri, să gândești, să te bucuri – și apoi fă ca acea zi să conteze!”

„Trebuie să îți schimbi viața dacă nu ești fericit și să te trezești dacă lucrurile nu merg în direcția în care îți doreai.„

„Ziua de mâine nu este garantată, haideți să o sarbătorim astazi. Haideti sa o trăim astăzi!”

„Banii sunt ultimul lucru la care ma gandesc. As putea sa traiesc cu ceea ce am deja si in urmatoarele secole.”

„Durerea isi schimba forma, dar nu se termina niciodata.”

„Când nu mă simt liber și nu pot face ceea ce vreau, doar reacționez. Mă împotrivesc.”

„Este întotdeauna minunat să cunoaștem femeile, cu misterul, bucuria și profunzimea. Dacă poți face o femeie să râdă, vei vedea cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu l-a făcut pe Pământ.”

„Banuiesc ca a trăi fara iubire, fara a experimenta sau a fi capabil sa o oferi este o pedeapsa destul de puternica.”

„Fiecare luptă din viața ta te-a transformat în persoana care ești astăzi. Fii recunoscător pentru momentele grele, ele nu pot decât să te facă mai puternic.”

loading...

Add comment