Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Astrologie: Gesturi pe care zodiile le adoră într-o relație.

Poate că uneori ne auzim partenerii că sunt impresionați de ultimele filme romantice și de diferite gesturi și suprize adorabile.De aceea, am încercat să ne dăm seama ce gesturi adoră zodiile într-o relație.Suntem siguri că, dacă urmați acești pași, partenerul dvs. se va îndrăgosti de dvs. și mai mult. A depune un efort și atenție în relația dvs. este mult mai important decât trandafirii și surprizele interminabile. Conexiunea pe care o aveți tu și partenerul dvs. vă va duce relația în viitor!

 1. Berbec.
  Berbecului îi place să aibă multe lucruri în viața lor. Poți fi sigur că au tot felul de hobby-uri și interese.Alegeți-l pe cel preferat și savurați-l cu ei.De exemplu, dacă Berbecului îi plac drumețiile, arătați-i că sunteți dispus să-i faceți pe plac și să petreceți o zi de drumeții cu el. După o zi plină și activă, oferiți-i Berbecului un masaj lung, delicat, senzual, pentru a-i ajuta corpul și mintea să se relaxeze complet.
 2. Taur.
  Există un lucru care va impresiona un taur indiferent de ocazie: o masă bine gătită.Taurul este cel mai mare hedonist dintre zodii și este impresionat de un gest romantic care implică mâncare.Dacă știi să gătești, pregătește o cină gătită acasă, de care să te bucuri alături de partenerul taur în atmosfera romantică a casei tale.Va fi cu siguranță impresionat de gest.
 3. Gemeni.
  Amintiți-vă ceva ce au menționat întâmplător, cum ar fi faptul că formația lor preferată are un concert sau că au vrut să vadă o anumită piesă de teatru sau un film și surprinde-i la întâlnire cumpărând bilete.Sincer, vor fi uimiți că îi ascultați atât de atent și că le-ați organizat o întâlnire interesantă.
 4. Rac.
  Aici puteți merge pe două căi. O modalitate de a impresiona Racul este să le oferi o seară de răsfăț uimitoare.O baie fierbinte, un masaj, o cină doar pentru ei, faceți-i să se simtă îngrijiți.Un alt lucru pe care Racul îl adoră este să preluați din munca lor.Vor adora sentimentul că pot conta pe tine – nu există nimic mai romantic decât acela pentru Rac.
 5. Leu.
  Leii au nevoie din plin de romantism.Privirea asfințitului împreună, întinderea sub stele și privirea reciprocă îi vor face să se simtă ca și cum ar fi într-un film.Un alt lucru romantic pe care îl poți face pentru Leu este să-l faci să se simtă special cu fiecare ocazie, spune lucruri frumoase despre el, sublinează-i întotdeauna când este îmbrăcat bine, miroase bine sau face ceva ce vi se pare uimitor.
 6. Fecioară.
  Fecioarele acordă atenție fiecărui mic detaliu al vieții lor și al relației lor.Probabil că investesc mult în lucrurile pe care le fac și sunt siguri că partenerii lor nu observă.Arătați-le că sunteți pe deplin conștienți de cât efort depun în viața voastră.Spuneți-le cât de mult le apreciați.De asemenea, puteți încerca să faceți ceva pentru ca aceștia să devină o parte a rutinei zilnice, cum ar fi călcarea cămășii în fiecare dimineață sau prepararea cafelei de dimineață sau a ceaiului de după-amiază.
 7. Balanța.
  Dacă ai un nativ balanță lângă tine, mergi cu flori și gesturi romantice tradiționale – ei adoră aceste lucruri.Un buchet grandios de trandafiri în culori frumoase îi va impresiona cu siguranță.Balanței îi place frumusețea și confortul.Vizitarea unor locuri frumoase din natură cu un picnic deja pregătit, care este frumos aranjat, îi va face să simtă fluturi în stomac.
 8. Scorpion.
  Scrieți-le o scrisoare, un mesaj sau o poezie din inimă.Vor fi mai îndrăgostiți de tine decât oricând după ce vor simți că îți înțeleg sentimentele.
 9. Săgetător.
  Surprindeți-i fără niciun motiv aparent.Le puteți oferi un mic cadou, dar cea mai bună alegere ar fi să vă planificați o evadare spre … ei bine, oriunde. Vor fi impresionați de gândirea ta și se vor bucura cu siguranță de schimbarea peisajului, de care au atât de mult nevoie disperată din când în când.
 10. Capricorn.
  Capricornul este de obicei foarte ocupat. Sunt preocupați în permanență de cariera lor și de viitorul lor și au foarte puțin timp să se relaxeze.Ajută-i să se relaxeze în orice fel știi. Luați-i într-o călătorie, gătiți pentru ei, faceți-le un masaj … orice puteți face pentru a avea grijă de ei înșiși va funcționa.
 11. Vărsător.
  Ceea ce își dorește fiecare Vărsător este să știe că partenerul lor împărtășește idealurile și ideile lor despre lume.Ele sunt cele mai altruiste dintre semne și ar trebui să le arătați că vă place să ajutați și alți oameni.Organizați un eveniment caritabil în numele lor pentru a ajuta oamenii care au nevoie sau puteți organiza o petrecere-surpriză cu toți prietenii lor.
 12. Pești.
  Când vine vorba de gesturi romantice care i-ar impresiona pe Pești, este greu de spus.Au nevoie de romantism în fiecare zi pentru a face parte din viața lor.Aducându-le micul dejun în pat, trimițându-le mesaje dulci când sunteți separați și, în general, atunci când vă gândiți la ei, este tot ceea ce funcționează.
loading...

Add comment