Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cătălin Moroșanu s-a ținut de cuvânt și i-a făcut rost de o casă lui Sergiu,tânărul care a mers călare până la maternitate

Cunoscutul luptător de K1 Cătălin Moroșanu a rămas impresionat de povestea tânărului Segiu, care a mers călare câțiva kilometri până la Iași, la maternitate, să-și vadă soția și pruncul nou născut.Povestea lui Sergiu a devenit foarte mediatizată, circulând peste tot pe internet imagini cu tânărul călare prin centrul orașului Iași.Ulterior s-a aflat că bărbatul câștigă 30 de lei pe zi și trăiește în condiții foarte grele alături de cei trei copii ai lui.El a explicat presei și polițiștilor care l-au acostat prin oraș, că nu a avut bani de taxi, așa că s-a hotărât să meargă călare până la maternitate pentru a-i duce soției cele necesare.

La scurt timp după aflarea poveștii, sportivul Cătălin Moroșanu a spus că-l va ajuta pe Sergiu să aibă o casă a lui unde să-și poate crește liniștit copiii alături de soția sa.Sportivul s-a ținut de cuvânt și a postat o fotografie pe Facebook, alături de familia lui Sergiu, în care a explicat că de acum familia sa va avea o casă în care să locuiască.O casă cu trei camere și bucătărie, îndeajuns pentru ca el, soția și cei trei copii să locuiască în condiții decente.Acesta a reușit să strângă 42.600 de euro de la toți oamenii suflet mare, care au dorit să-l ajute pe Sergiu.

A cumpărat o casă cu suma de 37.000 de euro, în care proprietarii aflând povestea lui Sergiu, au hotărât să lase și mobilierul.Iar restul de 5.600 de euro vor rămâne la dispoziția lui Sergiu pentru a-l ajuta în startul unei noi vieți.De acum. Sergiu va putea să înceapă o viață nouă alături de familia sa, într-o casă nouă la numai câțiva kilometri de municipiul Iași.Bărbatul nu a putut să se despartă de calul său care l-a dus la maternitate, de aceea acesta va avea un grajd al său în grădina din spatele casei.

„În aceste vremuri grele, am fost impresionat de oamenii simpli care s-au implicat pentru a-l ajuta pe Sergiu. Din puținul lor, au arătat că românii sunt oameni puri și împreună putem reuși tot ceea ce ne propunem. Mă înclin în fața voastră, oameni buni Sergiu vă mulțumește din suflet!”,acesta s fost mesajul lui Cătălin Moroșanu pe pagina sa de socializare.

loading...

Add comment