Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dumnezeu are un drum clar pentru fiecare.Nu există coincidențe

Dumnezeu are o cale clară pentru toată lumea. Nu există coincidențe. Întâlnirea cu o anumită persoană este voia Domnului.Anumite întâmplări din viața noastră, frumoase sau mai puțin frumoase, sunt tot voia Domnului.Dar modul în care reacționăm depinde de noi.Fiecare persoană care intră în viața noastră este un dar de la Dumnezeu și trebuie să ne întrebăm de fiecare dată: de ce Dumnezeu m-a rânduit să întâlnesc acea persoană? Ce pot face despre această relație? Ce trebuie să înțeleg?

Biblia învață că Dumnezeu este atotștiutor și omniscient. Când spunem că Dumnezeu este omniscient înseamnă că El are cunoștințe perfecte despre toate lucrurile. Nu trebuie să învețe nimic și nu a uitat nimic. Dumnezeu nu trebuie să motiveze lucrurile, să afle lucruri sau să le învețe treptat. El știe tot ce s-a întâmplat și tot ce se va întâmpla în viața noastră.Dumnezeu chiar știe acele lucruri pe care omenirea nu le-a descoperit încă. Această cunoaștere este absolută și neadecvată. Omnisciența lui Dumnezeu înseamnă că El are cunoștințe perfecte, înțelegere perfectă și înțelepciune perfectă cu privire la modul de aplicare a cunoașterii.

Dumnezeu are un plan minunat pentru fiecare dintre noi.Scriptura ne spune că Dumnezeu vrea să ne ofere viața din abundență. El vrea să ne umple cu rodul Duhului Său: iubire, bucurie și pace.Dumnezeu vrea ca noi să fim cu adevărat și profund fericiți.Fiecare dar bun și desăvârșit din viața noastră este de la Dumnezeu.Ca un Tată bun, Dumnezeu are un plan cu adevărat bun pentru noi.Deși această lume nu este întotdeauna bună – Dumnezeu este întotdeauna bun.Chiar și în greutățile care vor veni, putem vedea bunătatea lui Dumnezeu.

Minunatul plan al lui Dumnezeu ar putea arăta un pic diferit de al nostru, dar pe măsură ce îl cunoaștem mai mult – este un plan cu mult peste și dincolo de orice am putea întreba sau chiar imagina.Nu există coincidențe, Dumnezeu are un plan minunat pentru viața ta! Și un plan minunat pentru eternitatea ta!Cu toții alegem dacă îmbrăcăm sau nu planul minunat al lui Dumnezeu.Totul începe prin a crede în El și în Fiul Său.Înainte de fiecare mare decizie, ai încredere că Dumnezeu îți îndrumă calea cu sfințenie.Aveți încredere în Domnul și în promisiunile lui pentru a vă îndrepta pe drumul cel bun!

loading...

Add comment