Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Mesajul lui Morgan Freeman te va face să vezi viața cu alți ochi

După ce ați citit ceea ce spune actorul celebru Morgan Freeman, vă opriți și gândiți: sunt banii cel mai important lucru în viață? Discuția nesfârșită, poate chiar fi și un clișeu.În continuare vom istori o povestea a celebrului actor.

„Ascultă-mă și fa ceva dacă vrei să-ți schimbi viitorul. Îmi doresc ca cineva să-mi fi spus asta când eram tânăr „, își începe povestea …

Am 81 de ani și nu mai am prea mult timp la dispoziție. Am milioane de dolari în bancă, dar nici o sumă de bani nu poate cumpăra sănătatea sau să-mi salveze viața. Am o familie și milioane de fani în întreaga lume, dar acum sunt singur.Eu cu mine.Mi-am trăit viața în mod greșit și nu vreau să vi se întâmple asta și vouă, de aceea spun această poveste. Poți să iei două minute din timpul tău și să asculți ceea ce are de spus bătrânul.

Banii în sine nu sunt răi. Îți dau opțiuni. Dar de cealaltă parte, ei sunt doar o bucată de hârtie cu o valoare care ne permite să obținem alte lucruri pe care le considerăm valoroase. Dacă banii nu sunt răi, atunci ce este rău? Răul este o pasiune morală și obsesivă pentru mai mult.Răul este căutare obsesiv-compulsivă fără suflet pentru oală de aur la sfârșitul curcubeului care nu există. Răul este atunci când ne etichetăm inima și sufletul și le schimbăm pentru succes financiar cu orice preț. Răul este atunci când încercăm să cumpărăm fericirea mereu fără să știm că este o singură iluzie că va dispărea într-o zi.Și ce se întâmplă când dispare? Imaginați-vă că aveți totul și apoi l-ați pierdut dintr-odată.

Cine ești acum? Unde erau toți acei oameni care credeai că sunt prietenii tăi în timp ce ai avut banii? Iar paradoxul este că cei care nu au fost cu voi pentru bani au dispărut până acum gândindu-vă că sunteți ticăloși.Există mai multă semnificație în viață decât lupta pentru succesul financiar și nu este niciodată prea târziu să vă schimbați prioritățile.

Puteți începe să vă schimbați chiar astăzi, tot ce trebuie să faceți este să vă schimbați definiția succesului. Vă puteți transforma relațiile și puteți construi altele noi. Te poți ierta pe tine și pe cei pe care îi rănești. Puteți să îi ajutați pe ceilalți care au nevoie de ea. Puteți să vă vindeciți căsnicia și să creați o iubire mai puternică decât înainte. Poți deveni cel mai bun părinte. Nu aștepta să îmi ating vârsta. Puteți face întotdeauna mai mulți bani, dar nu veți putea niciodată să resetați timpul.

Într-o zi, toți vom muri. Pentru ce vreți să vă amintiți? Ai făcut ceva, chiar și cel mai mic lucru pentru a face lumea un loc mai bun. Care este scopul tău adevărat? Noi toți murim, dar puțini dintre noi trăim cu adevărat. Voi sunteți creați pentru lucruri minunate și faceți mult mai mult decât să trăiți. Tu ești persoana care ar trebui să inspire lumea și să-i ajute pe alții.Ce ne va ajuta în această perioadă dificilă?

Doar dragoste, dragoste și mai multă dragoste.Nu renunta niciodata indiferent de ce lumea are nevoie astazi mai mult decat oricand. Numai cu dragoste, compasiune și iertare putem învinge răul. “

loading...

Add comment