Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Există două lucruri care te fac diferit: să rămâi demn când nu ai nimic și să fii om când ai totul.

Există cazuri minunate în care avem totul, în care fiecare aspect este ținut într-un echilibru aproape perfect. Cu toate acestea, nu după mult timp, acea magie dispare sau pur și simplu se termină. Atunci ne dăm seama că, în cele din urmă, ceea ce este important în viață este să fim bine cu noi înșine și să rămânem oameni.

Este foarte important să fii om.A-i trata pe alții oameni cu demnitate înseamnă a-i trata așa cum ai dori să fii tratat tu însuți.Demnitatea este unul dintre cele mai importante lucruri pentru spiritul uman. Înseamnă a fi apreciat și respectat pentru ceea ce ești, în ce crezi și modul în care îți trăiești viața.Fiecare om are dreptul să ducă o viață demnă și să-și împlinească potențialul. Tineri, bătrâni, bogați, săraci – peste tot în lume avem cu toții dreptul de a fi tratați cu demnitate. Îi tratăm pe alții cu demnitate de fiecare dată când dăm o mână de ajutor, ne ridicăm pentru un prieten sau recunoaștem calitățile și talentele care ne fac pe fiecare dintre noi speciali.

Numai cu demnitate oamenii sunt capabili să realizeze lucruri mărețe.Să fii bun în tot ceea ce faci, să-ți găsești prieteni adevărați, să-ți urmărești visele, să duci o viață fericită și poate chiar să faci diferența în lume.A avea demnitate înseamnă a fi tratat cu respect.Și tratarea celorlalți din jurul tău cu respect.Când demnitatea este prezentă, oamenii se simt în control, valoroși, încrezători, confortabili și capabili să ia decizii pentru ei înșiși.Demnitatea și respectul sunt importante pentru fiecare dintre noi.Când arătăm respect față de ceilalți, descoperim că vom avea o zi mai bună.Există două lucruri care te fac diferit: să rămâi demn când nu ai nimic și să fii om când ai totul.Nu te costă nimic.

Viața este plină nu numai de dificultăți, dar și de momente minunate, pe care este foarte important să le observi. Fii recunoscător în fiecare zi pentru ceea ce ai. Mulțumește-i Universului, chiar dacă încă nu îți dorești asta.Nu-ți pierde energia, comparându-ți viața ta cu a altor oameni. Fiecare își are propria cale, propriul destin unic în felul său. Fiecare dintre noi se află în propria călătorie, în care există loc cât pentru fericire, atât și pentru întristare.

loading...

Add comment