Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

6 lucruri pe care o femeie puternică nu le va tolera într-o relație.

Adevărul este că trebuie să te simți norocos dacă ai găsit o femeie puternică și independentă.Nu în fiecare zi găsești pe cineva la fel de impresionant ca ea.Femeile puternice sunt destul de rare și greu se atașează de cineva.așa că ai grijă de ea, pentru că o femeie puternică nu se teme niciodată să te părăsească atunci când ceva nu este pe placul ei.Dacă vede că nu o tratezi bine, atunci ai putea să-i iei adio de la ea.Fii atent la cum te comporți cu ea, pentru că sunt câteva lucruri pe care ea nu le va tolera niciodată într-o relație.

 1. Nu-i place să o controlezi.
  O femeie puternică și independentă nu se lasă controlată.Îi place să facă lucrurile după propriul plac și nu suportă să i se spună ce trebuie să facă, cum trebuie să o facă sau cum să se îmbrace.Ea nu va sta niciodată lângă cineva care va încerca să o controleze.
 2. Nu va sta lângă cineva care nu-i susții obiectivele și visele.
  Ca femeie puternică și independentă, are o mulțime de obiective și vise. Este cât se poate de ambițioasă și va încerca să realizeze tot ceea ce își propune.Iar dacă tu vrei sta în calea obiectivelor ei, sau nu o vei susține în ceea ce face, atunci vei deveni un obstacol pentru ea.Nu se teme deloc să renunțe la relațiile sale în favoarea viselor sale.
 3. Nu suportă minciuna.
  Ea nu va putea niciodată să stea lângă cineva dacă simte că o minte.Are o intuiție foarte bun și simte când ceva nu este în regulă.Iar dacă crezi că vei scăpa de necazuri dacă ascunzi adevărul de ea, te înșeli amarnic.Simte minciuna de la distanță și începe să se îndepărteze de tine dacă nu-i spui adevărul.
 4. Nu va sta lângă cineva care nu-i comunică sentimentele sale.
  Pentru ea comunicarea este esențială într-o relație.Nu vrea să-și trăiască viața lângă cineva care nu este suficient de curajos să-i spună ceea ce simte.Iar dacă încerci să recurgi la un comportament pasiv-agresiv, atunci ea își va pierde tot respectul față de tine.
 5. Nu va sta lângă cineva care nu reușește să o respecte.
  O femeie puternică și independentă are demnitate.Ea nu poate sta lângă cineva care nu-i oferă respect.Dacă vrei să o păstrezi în viața ta, trebuie să o tratezi întotdeauna cu respect. La urma urmei, fiecare ființă umană este demnă de a fi tratată cu respect.
 6. Nu suportă să-i încalci limitele.
  O femeie puternică știe să stabilească anumite limite într-o relație.Iar dacă le încalci în mod repetat, ea nu va suporta acest lucru și se va îndepărta de tine.Nu se va teme niciodată să lase un bărbat care nu-i poate respecta dorințele.
loading...

Add comment