Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Vlad Ciobanu, băiețelul de doar 4 ani care a topit inimile juriul de la „Românii au talent”. Știe aproape 100 de poezii

Vlad Ciobanu, băiețelul de doar 4 ani din Chișinău a recitat o poezie patriotică pe scena „Românii au talent”.Interpretarea sa de excepție a suprins și emoționat pe toți care-și iubesc țara și rădăcinile.Până la aceeastă vârstă, Vlad știe aproape 100 de poezii.El le-a memorat seara, la băiță, atunci când tatăl său îi recită versuri.A învățat alfabetul la doar doi ani.Apoi, la doi ani și jumătate a învățat prima poezie.Iar la trei ani, a învățat să numere până la 100.Știe să citească și să scrie cu majuscule.

Vlad are și un canal de Youtube unde are destul de mulți urmăritori pentru vârsta lui.Micuțul a postat în total 60 de videouri pe canalul său.Vizualizările sale probabil că vor crește odată cu apariția sa la emisiunea de talente. El mai are un frățior, în vârstă de un an.Tatăl său este jurist,iar mama sa coregraf.Vlad este un copil foarte inteligent pentru vârsta sa, de aceea, părinții au fost nevoiți să-l mute de la grădinița unde studia, pentru că nu mai era de nivelul lui.

Părinții săi se gândesc deja că ar putea studia actoria, deoarece are talent și o sensibilitate aparte când transmite emoții celor care îl ascultă.Îi plac foarte mult poeziile, mai ales cele scrise de Florin Piersic.Vlad i-a lăsat mască pe toți cei prezenți în sala show-ului Românii au Talent, datorită vocii și emoției sale cu care a recitat poezia patriotică.

Copiii frumoși și talentați trebuie să fie încurajați și susținuți de către părinți.Doar cu ajutorul lor, vor putea reuși în viață.Ei sunt o mândrie pentru viitorul nostru.Orice copil are nevoie de încurajare, comunicare, orientare, educație, susținere morală și financiară pentru a-și valorifica talentul.

Mai jos sunt versurile poeziei pe care a recitat-o Vlad la Românii au Talent.

Mă doare că-mi ești frate
de tricolor și neam.
Mă doare că mai curge
pur sânge de român.
Ridică-te, Ștefane
cu brațul tău cel sfânt!
Unește iar Moldova
Cu al Patriei pământ.
Când trup din trupul țării
e azi înstrăinat.
Strămoșii ne acuză,
iar clopotele bat.
Că așa e tot românul
prea bun și răbdător.
Dar vai și-amar de acela
ce vrea ca un popor
să aibă două imnuri,
și președinți de stat.
Când țara noastră e una
de Dumnezeu lăsat.
Unire frați români,
așa e scris în carte
O Românie avem
pe viață și pe moarte.

loading...

Add comment