Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Femeile care beau bere sunt cele mai fidele conform studiilor

Ei bine, acest lucru este susținut de un studiu efectuat la Centrul Național de Evaluare a Riscului de Osteoporoză din Statele Unite, care a furnizat statistici pe care nu le căutau, însă cercetătorii au fost surprinși să descopere că femeile care beau bere sunt mai fidele.Analiza a fost efectuată în rândul femeilor care consumă frecvent bere, în special în rândul adulților, în care au descoperit că acest lucru contribuie, de asemenea, la reducerea riscurilor de osteoporoză.Cercetarea urmărea să analizeze riscul de osteoporoză la femeile care consumă alcool și aproape că a găsit un rezultat suplimentar: au descoperit că femeile care beau bere tind să fie mai credincioase.

 

Pentru a ajunge la aceste concluzii, Centrul de evaluare a riscurilor pentru osteoporoza din Statele Unite au analizat și obiceiurile alimentare, cât de des fac sport și relațiile de dragoste ale fiecărui participant.Potrivit experților, un pahar de bere consumat, consolidează oasele, chiar mai mult decât laptele.Această băutură conține flavonă, care acționează direct asupra osteoblastelor, adică a celulelor care sunt responsabile pentru formarea osului. Prin urmare, femeile care o consumă moderat au și o calitate mai bună a oaselor.În plus, berea contribuie, de asemenea, la reducerea riscului de boală Alzheimer și, deși această boală afectează în cea mai mare parte bărbații, femeile nu sunt scutite nici ele.Ca și cum acest lucru nu este suficient, berea conține, de asemenea, polifenoli, vitamine, fibre și fitoestrogeni, care împiedică generarea de estrogeni pierduți în timpul menopauzei.

În concluzie, profesorul Ken Watson a spus că berea este la fel de bună ca vinul, deoarece ajută la reducerea colesterolului și previne oxidarea celulară.Berea are la bază mai multe cereale, aşa că este bine de ştiut că nu îngraşă dacă este consumată moderat.Se zice că berea este cea care îmbunătăţeste nivelul hormonului fericirii – pentru acest motiv serviţi bere, cu măsură şi plăcere!

loading...

Add comment