Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Doamne,dă-le putere celor care trec printr-o perioadă grea a vieții,dă-le sănătate celor bolnavi și bucurie celor triști”.

Unele momente ale vieții pot fi foarte greu de îndurat.De aceea, în vremuri grele ne apropiem tot mai tare de Dumnezeu și de rugăciune.În momentele grele simți că nu este nimeni pe care să te poți baza, decât Dumnezeu este alături de tine și nu te abandonează niciodată.Dumnezeu este refugiul și puterea noastră, un ajutor foarte prezent pe timp de necazuri. De aceea, trebuie să venim la Dumnezeu cu smerenie și credință cinstită pentru a solicita forță fizică și spirituală.

Doamne, dă-mi puterea ta atunci când mă simt slab și neputincios.Vino să-mi adăpostești mintea în timp de furtună.Ridică-mă și acoperă-mă cu iubirea Ta.Mulțumesc, Doamne, că ai fost acolo pentru mine și mi-ai permis să strig la tine în vremurile grele. Este uimitor pentru mine că Domnul Universului a avut timp să mă asculte și să-l intereseze nevoile mele.Te rog da-mi putere și înțelepciune pentru a fi capabil să îndur orice situație și să mă descurc într-un mod care să aducă glorie numelui Tău.Te lăudăm că nimic nu este imposibil cu tine, că ești iubitor și milostiv, plin de milă și putere. Avem încredere în tine singur, pentru a ne ridica puternic în numele nostru. Tu ești refugiul și forța noastră.

Domnul este cel care merge înaintea noastră. El va fi cu noi tot timpul; nu te va da greș și nici nu ne va părăsi. Nu vă temeți de asta.Dumnezeul etern este refugiul tău, iar dedesubt sunt brațele veșnice.Când cei drepți plâng de ajutor, Domnul aude și îi scapă de toate necazurile lor.Dumnezeu le dă putere celor care trec printr-o perioadă grea a vieții,le dă sănătate celor bolnavi și bucurie celor triști.Domnul este lumina și mântuirea noastră.

O relație semnificativă și personală cu Dumnezeu ne poate oferi energie și putere interioară.Angajarea în exerciții spirituale precum rugăciunea, citirea Bibliei și respectarea prezenței lui Dumnezeu ne poate ajuta să ne valorificăm în puterea specială pe care numai Dumnezeu o poate oferi. Când suntem singuri cu Dumnezeu, suntem capabili să primim puterea Lui. Când credem și avem încredere în ceea ce citim în scripturi și în modul în care acționează Dumnezeu, speranța noastră este consolidată. Această puternică credință și speranță, întemeiată în scripturi, ne poate da putere.

loading...

Add comment