Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Nu confunda niciodată bunătatea cu prostia”.

Sunt o persoană amabilă și grijulie și am fost mereu, dar nu confund bunătatea mea cu prostia.Nu sunt cineva pe care îl poți controla și manipula pentru a-ți valida propria existență. Am fost în acest fel, ușor de controlat și manipulat, dar fostul meu soț a avut grijă de asta. Nu voi mai face niciodată greșelile alea.Am fost naivă când am crezut că, chiar mă iubește. Acest tip de oameni sunt incapabili să iubească pe nimeni, decât pe ei înșiși. Și totuși, niciodată nu simt că sunt suficient de buni, așa că trebuie să controleze pe cineva pentru a se simți superiori.

Cei care cunfundă bunătatea cu prostia, trebuie să știe că omul bun este foarte inteligent.El închide ochii pentru că vrea, te ajută pentru că poate.Omul bun iartă, uită, dar când ignoră, știe să o facă până la capăt.Dacă ești bun, nu înseamnă că ești prost.Există oameni care profită de bunătatea celorlalți, în special de cei care sunt oameni drăguți, îngrijitori.Oportunistii privesc oamenii buni ca ținte.Este o realitate sinistră că, pentru fiecare persoană care este amabilă, există cel puțin o persoană care intenționează să profite de ea.Oportunistii nu au nici o rusine si nici un simt al umanitatii.

Oamenii nu ar trebui să se simtă ca și cum ar trebui să aleagă între a fi bun și a fi puternic.Bunătatea nu este un simbol al slăbiciunii.Lumea este crudă, da, dar asta nu înseamnă că trebuie să fim și noi cruzi.Suntem buni,dar, în același timp, suntem puternici în multe, multe feluri.Este mai bine să fii bun și să încerci să faci o diferență în lume decât să urmezi tendința generală de inumanitate, cruzime și egoism.Nu toată lumea poate fi bună într-o lume plină de mizerie și durere.

Continuați să fiți buni, pentru că poate sunteți singurul motiv pentru care cineva continuă să treacă în fiecare dimineață dacă viața lor se trezește, chiar dacă actul dvs. de acest gen este doar un simplu salut și un zâmbet. Doar pentru că lumea este crudă și rea, nu trebuie să fii și tu la fel.Dacă bunătatea este în firea dvs. atunci ea reprezintă ceea ce sunteți.Doar așteptările te pot răni și te pot pune în locul nepotrivit. Dacă nu așteptăm nimic în schimb și facem bine altora la alegerea noastră naturală, este mult mai bine.

loading...

Add comment