Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„La vise și la oamenii pe care îi iubești,să nu renunți niciodată”.

Cu toții avem vise, dar cât de des le facem să devină realitate?
Mulți dintre noi, când suntem tineri, avem vise mari. Nu permitem circumstanțele să limiteze cât de mult visăm. Ne simțim entuziaști, pregătiți să cucerim lumea.Cu toate acestea, pe măsură ce îmbătrânim puțin și după ce lovim obstacole și eșecuri, începem să nu mai credem în noi și să ne pierdem entuziasmul, credința și ambiția. Ne instalăm în viața mediocră, ne continuăm și fie uităm visurile noastre, fie devin doar dorințe vagi, lipsite de putere.

Dacă renunți la visele tale, s-ar putea să nu fii fericit și de multe ori să te plângi de viața ta și de mediul tău. S-ar putea să simți că viața ar putea fi diferită dacă nu renunți.Dacă renunți la visele tale, nu vei trăi viața unică pe care ți-ai dorit-o când erai mai tânăr.Dacă copiii au voie să viseze, oamenii mari pot visa și ei, indiferent ce spun ceilalți.Dacă crezi că poți reuși și nu asculți pe nimeni care spune altcevva, cu persistență, disciplină și credință în tine, poți ajunge departe.Nu renunța la visele tale.Nu este niciodată prea târziu să începi să visezi din nou și să-ți urmezi visele.

Mai trebuie spus un lucru. Dacă doriți cu adevărat să obțineți ceva trebuie să luptați pentru acel lucru.Nu vă fie teamă de acest lucru.Cel mai prețios lucru pe care îl avem în viața noastră sunt visele noastre.Cam același lucru este și cu dragostea.

Nu există forță mai mare și mai puternică în întregul univers decât iubirea.Suntem făcuți din dragoste și făcuți să iubim.Adevărata noastră natură este iubirea și încercând să ne îndepărtăm de iubire, spunând că vrem să renunțăm la iubire, ne îndepărtăm încet, dar sigur, de cine suntem cu adevărat.Ne îndepărtăm de adevărata noastră natură, ne îndepărtăm și ne simțim din ce în ce mai dezorientați, deconectați și confuzați.Cea mai mare greșeală pe care o poate face oricine este să renunțe la iubire.Renunțând la iubire, renunți la tine și renunți la viață. Fără dragoste, nu a mai rămas nimic. Noi putem dragoste în tot ceea ce facem în fiecare zi, fără să ne dăm seama.Uneori vrem să renunțăm la iubire, din teama de a nu fi răniți.Amintiți-vă întotdeauna că iubirea nu vă poate răni niciodată, căci iubirea nu știe decât să iubească. Este tot ce trebuie să iubești. Iubirea este făcută să iubească și să nu facă niciodată rău sau să provoace durere nimănui. Așa că, nu renunțați niciodată la dragoste și iubirea nu va renunța la voi. O viață fără iubire este o viață fără sens.

loading...

Add comment