Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Este dureros când cineva drag te dezamăgește,însă și mai dureros este când înțelegi că nici măcar nu îi pasă de suferința ta.

Aș vrea să-ți dai seama prin câte m-ai făcut să trec, pentru că simt că n-ai idee.Te porți de parcă nu s-a întâmplat nimic.Nu sunt sigur dacă ești atât de ignorat sau dacă ești egoist.Pentru că, atâta timp cât ești bine, nimic altceva nu contează în mintea ta.

Aș vrea să fi văzut lacrimile care îmi curgeau fața în miez de noapte. Aș vrea să fi văzut cum am împins alți oameni din cauza bagajului pe care l-ai încărcat pe umerii mei. Aș vrea să fi văzut cât de mult rău mi-ai făcut, cât ai schimbat modul în care gândesc și mă mut.Dar lucrul este că, chiar dacă te-am așezat și mi-aș fi scos inima către tine sau ți-am trimis un text lung care-ți spune tot ce mi-a fost în minte în ultima vreme, nu ți-ar păsa. Nu ți-ai asuma responsabilitatea pentru ceea ce ai făcut. Ai acționa ca niciunul dintre ei nu este vina ta. Ai pune vina pe altcineva.

Nu îți dai seama cât de rău m-ai rănit, pentru că nu vrei să-l vezi. Nu vrei să te gândești la tine ca la o persoană toxică. Nu doriți să vă confruntați cu problemele dvs. Nu doriți ca nimeni să vă spună adevărul, deoarece acesta contrazice modul în care vă vedeți.Vă creați propria versiune de evenimente. În mintea ta, sunt probabil cel rău. Probabil am făcut ceva de neiertat și ai fost pasagerul nevinovat. Ignori realitatea și trăiești într-o lume de vis unde nu ai făcut nimic rău. Unde poți face așa cum vrei, fără consecințe.

În ultima vreme, m-am străduit să fac față tuturor durerilor pe care mi le-ai provocat – dar ar fi puțin mai ușor să mă descurc dacă mi-ai da o scuză autentică. Dacă ai recunoscut că ai greșit și ai arătat vinovăție pentru asta. Dacă ai pus un punct să clarifici lucrurile între noi.

Dar asta nu se va întâmpla niciodată. Nu veți înțelege niciodată greutatea acțiunilor voastre.Este mult mai greu să te iert, să accepți ceea ce s-a întâmplat și să mergi mai departe când nici măcar nu-ți pasă de cât de oribil mi-ai făcut rău.Este dureros când cineva drag te dezamăgește, însă și mai dureros este când înțelegi că nici măcar nu îi pasă de suferința ta.Mai dureros este să simt că nu-ți pasă de mine.

loading...

Add comment