Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Adevăruri despre zodia Rac. Sunt singurii care văd cu ochii inimii ceea ce alţii văd cu ochii minţii

În ceea ce privește astrologia, Racul obișnuiește să aibă o reputaâie de sensibil și emoțional și orientat spre familie. Dar este mult mai mult pentru acest semn zodiacal decat acele trasaturi comune. Profund intuitiv și sentimental, racul poate fi unul dintre cele mai provocatoare zodii din horoscop pentru a o cunoaște.Ei sunt foarte afectuosi si pasionati si se ocupa profund de problemele familiei si ale casei. Racul este simpatic și atașat de oamenii pe care îi țin aproape. Cei nascuti in zodia Rac sunt foarte loiali si capabili sa împărtășească durerea si suferinta altor oameni.

Racul este incredibil de intuitiv și uimitor de bun la citirea oamenilor.
El are un sentiment de intuiție unic, care îi permite să observe și să ridice lucruri care zboară peste capul altora.Ei sunt înzestrați în mod natural cu citirea oamenilor și pot spune aproape întotdeauna când cineva acționează neobișnuit.

Racul este misterios și foarte greu de citit.
Racul are o caracteristică misterioasă pentru personalitatea sa, care îi poate face să pară uneori o enigmă.Nu sunt tipul de a-și dezvălui imediat toate secretele și nu au tendința să-și difuzeze fiecare gând și emoție cum ar putea face unele dintre celelalte semne.Acest lucru le poate face extrem de greu de citit pentru cei care nu le cunosc foarte bine, totuși este aceeași trăsătură misterioasă care îi intrigă pe alții și îi atrage în lumea Racului.

Racul este un iubit intens și pasionat.
Racul nu este genul care se mulțumește cu „jumătate de fund al paharului” atunci când vine vorba de dragoste și atunci când este într-o relație, este un partener incredibil de intens și pasionat.Fiind iubit de un Rac este diferit de orice altceva și are puterea de a face o persoană să se simtă în viață.

Racul este mereu acolo pentru prietenii lui, indiferent de situație.
Există foarte puține lucruri pe care racul le merită mai mult decât prieteniile lor și vor face aproape orice pentru a ajuta un prieten apropiat.Sunt ascultători grozavi și când cineva de care îi pasă este la greu, ei sunt adesea dispuși să renunțe la toate pentru a-și da sprijinul.

Racul are o inimă plină de compasiune și empatie.
Ei văd cu ochii inimii ceea ce alţii văd cu ochii minţii.Trăsăturile și caracteristicile compasiunii și empatiei se desfășoară adânc în cadrul Racului și pot fi unii dintre cei mai atenți și mai grijulii oameni pe care îi veți întâlni vreodată.

loading...

Add comment