Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Viața te pune la încercări, dar Dumnezeu te ajută să treci peste tot

Nu contează ce religie ești, dacă crezi în Dumnezeu sau crezi că nu există o forță superioară care să ne conducă pe toți.Cu toate acestea, indiferent dacă îți place să recunoști sau nu, atunci când se întâmplă ceva rău, dintr-o dată, toată lumea devine mai spirituală.Dintr-o dată, găsești o bucată de credință adânc îngropată în tine despre care nici nu știai că există.Poate că începi să te rogi lui Dumnezeu să te mântuiască. Rugați-vă pentru El să vă ajute în aceste vremuri de necazuri și să vă dea minunea de care aveți nevoie.La urma urmei, ați fost întotdeauna o persoană bună care nu a făcut niciodată rău, deci nu meritați în mod clar tot ceea ce treceți.

Oricum, ideea este aceeași: când întâmpinați unele greutăți, îl găsiți pe Dumnezeu în voi.Cu toate acestea, de îndată ce vor veni vremuri mai bune, uiți toate problemele tale, ca și cum nu s-ar fi întâmplat niciodată.Ar trebui să fii recunoscător pentru fiecare greutăți care te lovește.Recunoscător pentru fiecare provocare, fiecare obstacol, fiecare denivelare de pe drum și fiecare ușă închisă. Recunoscător de fiecare dată când te confrunți cu cineva toxic, acel cineva care te-a rănit sau te-a trădat.

Să mulțumești lui Dumnezeu pentru fiecare lacrimă, fiecare lovitură de inimă și fiecare dezamăgire. Pentru fiecare dată când nu ați obținut ceea ce ați dorit și pentru fiecare eșec.Și știi de ce? Pentru că toate acestea sunt dovada iubirii enorme a lui Dumnezeu.Toate greutățile sunt teste cu privire la puterea și răbdarea dvs. – nu există nicio îndoială în acest sens.El crede în tine.

Dumnezeu nu-ţi dă mai mult decât cât poţi duce.El știe că ai ceea ce este nevoie pentru a lupta împotriva fiecărei greutăți, a câștiga fiecare bătălie și a depăși fiecare obstacol pe care El îl pune în fața ta.O dovadă evidentă că El vede toată puterea interioară pe care o ai – că El are credință în tine, chiar și atunci când te îndoiești de El.Cel mai important, toate acestea sunt o parte din planul mai mare al lui Dumnezeu pentru tine. O parte a misiunii sale de a te împinge să devii omul pe care El l-a creat să devii.

Aceasta este modalitatea Lui de a te forța să devii un om puternic și independent.Este tot felul Său de a-ți dovedi că nimic nu te poate da jos.Că te poți ridica mereu din cenușă și că niciun eșec nu înseamnă sfârșitul tău. Fiecare durere și dificultate pe care o întâmpinați nu este altceva decât Dumnezeu încercând să vă învețe o lecție de viață valoroasă.Acesta este El care te învață să ai încredere în El, că ești mai mare decât fiecare problemă, că există întotdeauna speranță și lumină la capătul fiecărui tunel.Acesta este El care te învață să fii curajos și te face să vezi că există întotdeauna ceva bun în orice situație proastă.

loading...

Add comment