Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a fi cu un Vărsător

Există câteva lucruri pe care trebuie să le înțelegeți înainte de a vă angaja într-o viață romantică cu un nativ născut sub acest semn. Iată care sunt acestea:

1. Vărsător are nevoie de încredere deplină înainte de a se deschide în fața cuiva.
Când vine vorba de viața lor, le este greu să fie „cărți deschise”, mai ales într-o nouă relație. Se tem de multe ori să fie vulnerabili în fața partenerilor lor.

2. Când un Vărsător te iubește, este întotdeauna sincer și cinstit. Și te va iubi întotdeauna cu toată ființa lui. Adevărul este că, odată ce le câștigi inima, ei au capacitatea de a te face să te simți special în cel mai măreț mod. Varsatorul este un semn care va fi acolo pentru tine indiferent prin ce obstacol treci în viață. Când sunt îndrăgostiți prodund, ei și-ar da si viața pentru tine.

3. Ei au inteligența și imaginația pentru a veni cu un plan și cu tenacitatea de a vedea planul dus la bun sfărșit. Ei ar prefera mai degrabă o mână de prieteni solizi pe care știu că se pot baza decât o tonă de întâlniri aleatorii cărora nu le pasă.Sunt visatori si au abilitatea de a transforma visele in realitate.

4. Vărsătorii cauta intotdeauna adevarul.
Ei recunosc adevărul atunci când îl aud, în primul rând pentru că adevărul este ceea ce doresc să audă, indiferent cât de greu este să-l înțeleagă.

5. Ei sunt mari ascultatori si, de asemenea, ofera sfaturi destul de bune. Ei sunt acolo cand ai nevoie de cineva sa vorbești si sa te eliberezi.

6. Când Vărsătorii se află într-o stare proastă, ar fi mai bine să stați departe de ei, deoarece sunt foarte explozibili în aceste situații și mai apoi, s-ar putea sa regrete ce spun.

7. Vărsătorul este mereu în căutarea unui partener puternic, care are suficient potențial pentru a-l provoca, atât mental cât și fizic.

loading...

Add comment