Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu te schimba niciodată pentru bani.Banii vin și se duc,sufletul ramâne

Cu siguranță banii te pot schimba. Te pot schimba în bine sau în rău.Spre exemplu, dacă primiți o mulțime de bani, probabil ca fiind beneficiarul unei moșteniri, acesta este momentul în care pot apărea modificări. Cu siguranță există multe persoane care se vor îndepărta de foștii prieteni mai puțin bogați și nu vor mai continua prietenia. Există și alții care vor acționa așa cum au făcut-o întotdeauna, dar cu generozitate aruncată.Asta poate depinde de fiecare în parte cum acționează.În cazul unor persoane, banii pot scoate la suprafață dorințe și ambiții adânc însămânțate.

Banii pot schimba totul despre o persoană într-un fel sau altul. Ei afectează oamenii, în mod indirect, direct, afectează, de asemenea, cât timp lucrează și multe alte oportunități care pot fi sau nu prezente. Problemele sociale din zilele noastre gravitează în jurul lor.Indiferent dacă ai provenit dintr-o familie bună, care a făcut ceea ce trebuia să facă și te-a condus spre succes, fie că ești un muncitor pe toată durata vieții tale în spatele unui birou sau al muncii fizice.Puterea banilor are efecte diferite asupra tuturor.

Există multe concepții greșite despre banii pe care oamenii le au de multe ori.Doar pentru că ești bogat nu înseamnă că poți face orice vrei sau poți obține chiar tot ceea ce îți dorești.Nu poți fi nepoliticos cu un ospătar, pentru că mâncare nu a fost pe gustul tău sau cu poștasul, pentru că, coletul tău a ajuns prea târziu.Este vorba doar de respect, respectați oamenii și ei vă respectă înapoi. Nu primiți respect necondiționat doar pentru că aveți bani.Banii vin și se duc, sufletul ramâne.Bogăţia unui om constă în bogăţia sufletului său.Dacă pierzi bani, poţi să-i faci înapoi.Dar dacă îţi pierzi sufletul, un alt suflet nu vei putea dobândi.Sufletul este nemuritor.

Nimic din viață nu este mai important decât sufletul tău, nici banii, plăcerea sau faima. Dacă doriți să obțineți măreție cu integritate, trebuie să deveniți o persoană care nu poate fi cumpărată. Pentru că întotdeauna vor exista multe motive pentru care să-ți compromiți integritatea.Nu te schimba pentru bani! Rămâi așa cum ești! Banii vin și se duc, dar sufletul rămâne.

loading...

Add comment