Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Uneori,dăruim prea mult celor care nu merită nimic,și prea puțin celor care merită totul

În viață, pierdem mult timp cu cei care nu merită.Cu toții o facem într-o formă sau alta. Cu toții ne pierdem timpul cu oameni care, în partea din spate a minții noastre, știm că nu merită acest lucru. Oamenii care ne fac să ne simțim rău despre cine suntem și despre lucrurile pe care vrem să le facem în viață. Toată lumea o întâlnește într-o formă sau alta, mai ales când ești tânăr și impresionabil și nu știi încă mai bine cum stau lucrurile.

Viața ar trebui să fie plină de oameni care te fac să te simți mai bine și care te susțin pe deplin în orice eforturi alegi să faci. A te înconjura de negativitate și neplăcere nu te va face niciodată să fii o persoană mai fericită, mai bună.Nu merităm pe cineva care să ne caute doar atunci când are nevoie de noi. Egoismul este nesănătos și, prin urmare, este mai bine să-l ferim de viața noastră. Nici nu merităm indiferență, neatenție sau abuz.
Poate că uneori, oferim prea puțin timp celor cărora le pasă cu adevărat de noi.Respectă oamenii care găsesc timp pentru tine în programul lor ocupat, dar iubește oamenii care nu se uită niciodată la programul lor atunci când ai nevoie de ei.

Nu-mi place să-i îndepărtez pe oameni din viața mea. Am oferit destul de multe șanse a doua și a treia oamenilor, dar chiar și eu am limitele mele. Adevărul este că există unii oameni care nu merită timpul și atenția ta. N-are rost să-ți pierzi timpul cu astfel de oameni.Atunci când o relație nu este o îmbunătățire a vieții mele, înseamnă că nu este una în care vreau să pun timp și efort.Nu vrei să-ți petreci viața înconjurată de oameni care nu te fac fericit.Oferind timp și energie cuiva care nici măcar nu te poate face să zâmbești.

Viața este prea scurtă pentru a o petrece cu cineva care nu merită.Nu este niciodata prea tarziu pentru a o lua de la capat.Nu este niciodată prea târziu să realizezi care sunt persoanele care merită sau nu atenția ta.Doar asa te vei gasi pe tine insuti si vei fi cu adevarat fericit.

loading...

Add comment