Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Andra a donat 20.000 de euro Spitalului Matei Balş în această perioadă grea.

Toată lumea trece printr-o situație dificilă cauzată de acest nou coronavirus.Artista Andra a decis să doneze o sumă generoasă în această perioadă grea spitalului din București Matei Balș, unde se află zeci de persoane infectate cu coronavirus.Artista a decis să facă această donație, deoarece medicii se plâng de lipsurile cu care se confruntă la locul de muncă în ciuda celor susținute de autorități.

La ora actuală sunt raportate peste 200 de cazuri de persoane testate pozitiv cu coronavirus în România.

”Siguranța este pe primul lor. Trebuie să fim precauți. Mi se face inima cât un purice de fiecare data când aflu că s-a umflat numărul pacienților. Clar, nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri. Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor. Fac eforturi să izoleze și să trateze acest virus înspăimântător. Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale aflate în prima linie de luptă, m-au emoționat. Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar așa e mai sănătos. Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești și sper ca mulți să arate că le pasă. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toți cei bolnavi”, a transmis artista.

Andra și-a anulat toate concertele din această perioadă, iar pe unele dintre ele le-a reprogramat.Ea a decis să stea alături de familie în aceste momente grele.Ea le-a transmis românilor o vorbă bună, mai ales celor care sunt infectați. A spus că „inevitabil va fi bine”, așa cum sună și una dintre melodiile sale.

O altă persoană importantă din România care s-a implicat financiar în lupta pandemie cu coronavirus este patronul FCSB, Gigi Becali. El a donat 100.000 de euro, precum și alte obiecte cum ar fi mese, scaune, calculatoare, telefoane personalului medical.

Cred că în această perioadă trebuie să fim toți uniți pentru a combate acest coronavirus.Să încercăm să luăm totul în serios, să stăm cât mai mult timp posibil în casă și să ieșim decât dacă este absolut necesar.De asemenea, este foarte important să ținem cont de tot ceea ce ne trasmit autoritățile.

loading...

Add comment