Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Dr. Cristina Obreja-Nu cred ca acest virus cu coroana va avea succes prea mare la noi in țara,fiindcă noi nu reprezentăm vreun interes important în economia mondială”.

Dr. Cristina Obreja, un medic stomatolog renumit, fondator al clinicii Life Dental Spa – primul dental spa din Romania si clinica dentara laser, a oferit câteva informații despre coronavirus, pe pagina sa de socializare.Mesajul ei suna cam așa:

„Nu cred ca acest virus cu coroana va avea succes prea mare la noi in țara, fiindcă noi nu reprezentam vreun interes important in economia mondiala.

Probabil ca doar o sa creasca vânzările de mâncare și băutura pe care oamenii le cumpara dintr-o frica teribila de a nu muri de foame izolați in case, ca intr-un film SF.

Și vânzările de măști: cutiile de măști de unica folosință care costau pana acum vreo 2 săptămâni 10 lei, acum costa între 100-300 lei! Asta da afacere!

In discuțiile de pe forumurile de stomatologi deja se discuta despre modalități de a steriliza și refolosi maștile, având in vedere ca sunt blocate importurile de consumabile din China!

Din ce am studiat, cercetători de elita spun ca de fapt este vorba doar despre o gripa mai agresiva, iar decesele înregistrate au fost in rândul pacienților deja tarați imunitar, in vârsta, afectați deja de alte boli grave. Asta se întâmpla și in cazul gripei autohtone.

Panica și criza sunt cei mai buni vânzători. Așa se nasc milionarii peste noapte. Unii cheltuie disperați și alții își umfla conturile.

Noroc ca vine soarele, acusi-acuși vine și 1 mai și ne dezbracam pe plaja, și uitam de toate gripele SF și virusurile încoronate!”

Cam așa suna mesajul doamnei doctor.În ultimele zile, datorită panicii cu acest nou virus, au apărut tot felul de speculații ăn mediul virtual, cum că această panică provocată in randul cetățenilor, este doar de dragul de a mări încasările acestei „industrii” farmaceutice care au adaosuri comerciale de 200 chiar 300%.Și că acest virus ar avea principalul scop curmarea avântului economic în diferite țări afectate.Noi nu vrem să vă dezinformăm și nu suntem în totalitate de acord cu ceea ce se spune în mediul virtual, de aceea dorim să vă recomandăm să vă protejați cât puteți de mult de acest virus, să evitați locurile aglomerate, să vă spălați bine pe mâini și să stați în casă dacă prezentați unul dintre simptomele comune acestui coronavirus, similare cu cele ale pneumoniei, printre care febră și dificultăți în respirare.

loading...

Add comment