Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Doamne,nu îți cer nimic, vreau doar să îți mulțumesc pentru tot

O inimă recunoascătoare este o inimă bogată.Adevărul este spus, tot ceea ce avem și tot ceea ce suntem, le datorăm lui Dumnezeu. Nu ne putem lăuda cu nimic din ceea ce nu am primit, pornind de la aerul pe care îl respirăm.

Doamne, nu îți cer nimic, vreau doar să îți mulțumesc pentru tot.Pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine atunci când mă simțeam singur și a nimănui.Pentru toate momentele în care m-am putut baza pe puterea ta.Pentru că mi-ai iertat ori de câte ori m-am abatut de la calea ta.Pentru că mi-ai demonstrat și mi-ai amintit întotdeauna că uneori ești singurul în care pot avea încredere, singurul cu care pot vorbi și singurul care ascultă cu adevărat tot ceea ce spun.Pentru că ai fost întotdeauna în inima mea și m-ai îmbrățișat în nopțile în care mă simțeam singur.

Mulțumesc că nu m-ai urât atunci când am greșit.Pentru miile de șanse pe care mi le-ai oferit.Mulțumesc pentru dragostea pe care mi-ai oferit-o, dragostea din partea familiei și prietenilor.Pentru toate lecțiile învățate, chiar dacă pe unele le-am învățat trecând prin momente grele.Mulțumesc pentru că mi-ai dat puterea de care am avut nevoie pentru a suporta durerea.Pentru că mi-ai oferit un motiv să mă trezesc în fiecare zi.Pentru că mi-ai trimis oameni frumoși să mă iubească și eu să-i iubesc.

Mulțumesc că nu m-ai oferit acea credință de care am nevoie atunci când pare să nu existe nicio speranță, atunci când totul se prăbușește asupra mea.Pentru că ai avut de fiecare dată răbdare cu mine.Mulțumesc pentru că m-ai vindecat atunci când eram bolnav.Pentru că ai fost acolo când nimeni altcineva nu a fost.Pentru că mi-ai oferit sănătate, o casă, mâncare și o familie frumoasă.

Uneori viața mă doboară și îmi vine greu să văd lucrurile pentru care trebuie să mulțumesc. Să deschid ochii pentru a vedea cadourile pe care mi le-ai oferit în viața mea. Voi încheia prin a-ți mulțumi că m-ai iubit suficient pentru a veni pe pământ și a pleca apoi, astfel încât să putem trăi împreună pentru totdeauna.Mulțumesc Doamne, Atotputernic.Nu vreau să-ți cer nimic, vreau doar să îți mulțumesc pentru tot.Pentru toate binecuvântările tale.

loading...

Add comment