Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Într-o zi o să le vină rândul și celor care au râs de tine când erai la pământ.”

Nu râde niciodată de situația cuiva, pentru că pur și simplu nu știi niciodată dacă într-o zi te vei regăsi în aceeași situație.Viața este imprevizibilă și de multe ori nu știi ce te așteaptă în ziua de mâine.Viața este o întreagă călătorie și nimic nu este garantat.Deci, nu rămâneți prea supărat prea mult timp și nu învățați să iertați. Iubește-ți prietenii și familia cu toată inima. Distrează-te și trăiește-ți viața așa cum vrei să o trăiești. Cel mai mult, nu-ți face griji în legătură cu persoanele care râd de tine.

Dacă îi cunoști, acționează ca și cum nici nu știi cine sunt. Dacă nu îi cunoașteți, încercați să gândiți cât de ridicol ar fi pentru persoanele care nici măcar nu vă cunosc să râdeți de parcă știu cine sunteți. Mergeți doar cu capul ridicat, de parcă nu vă pasă de alte gânduri ale altora, chiar dacă vă pasă foarte mult.Întotdeauna vor exista în viață oamenii care vor râde de tine, te vor judeca, iar cheia este modul în care reacționezi la ei.

Ignoră-i. Fa ceea ce te face fericit. Lasă-i să te vadă cât de puternic ești.Fii o persoană de succes.Demonstrează-le că râsul lor te întărește.Dumnezeu este întotdeauna alături de tine.Nu ai nevoie de aprobarea și părerea lor în viața ta.

Dă-ți seama că oamenii care coboară atât de jos încât să râdă de altcineva sunt cei care se simt cel mai nesiguri față de ei înșiși. Astfel, ei degradează intenționat pe altcineva pentru propria lor satisfacție egoistă de sine. Și dacă le răspundeți, îi încurajați în continuare să-i lăsați să vă controleze.De aceea nu trebuie să arătați că vă pasă părerea lor.u ar trebui să vă poată controla. Ești propriul tău stăpân, nu marioneta lor. Nu le da un motiv să vă controleze simțindu-vă atât de conștient de sine despre micile lor batjocurii murdare.Reamintește-ți că oamenii care râd de tine, cu siguranță, nu merită timpul tău. Oamenii care râd de tine sunt irelevanți pentru viața ta, așa că ignoră-i!Amintiți-vă că sunteți mai buni decât ei și, dacă râd de voi, este pentru că sunt patetici și vor să vă supere.Într-o zi o să le vină rândul și lor cu siguranță.

loading...

Add comment