Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Oamenii de știință spun că soțiile scunde și soții înalți au cele mai fericite căsnicii

Potrivit cercetărilor efectuate de Kitae Sohn,cercetator la Universitatea Konkuk din Korea, cuplurile au cele mai fericite căsătorii atunci când femeile scunde aleg bărbați mai înalți. Noi în continuare, am hotărât să aprofundăm acest subiect.

În cursul cercetărilor efectuate de Kitae Sohn, au fost colectate și analizate date de la 7.850 de femei. Aceasta arată că fericirea soțiilor este direct legată de înălțimea soțului . Sohn spune că femeile pot fi atrase în mod intrinsec de bărbații înalți, deoarece nu pot explica alegerea lor. Motivul evolutiv este unul care poate afecta preferințele femeilor. Cu toate acestea, studiul a ajuns la concluzia că acest factor contează doar pentru primii 18 ani de căsătorie. După aceea, înălțimea nu mai contează.

Bărbații înalți dau un sentiment de protecție și feminitate.

Un alt studiu a fost realizat pentru a găsi răspunsul la următoarea întrebare: „Este înălțimea importantă în problemele inimii?” Răspunsul este da. 601 de femei au participat la această cercetare și și-au împărtășit opiniile. Ele au spus că se simt ciudat să se uite în jos atunci când vorbesc cu partenerul. Există, de asemenea, ceva de spus despre posibilitatea de a purta pantofi cu tocuri înalte și care sunt încă mai scurte.De asemenea, le place să-și îmbrățișeze partenerul cu brațele ridicându-se în jurul gâtului.

Oamenii înalți sunt considerați mai inteligenți.

Dacă verificați acest studiu , veți afla că există o corelație directă între inteligență și înălțime . Pe baza rezultatelor acestei cercetări, oamenii de știință au declarat că bărbații mai înalți sunt într-adevăr mai deștepți. Dar este important să spunem că studiul nu susține că toți oamenii scurți nu sunt atât de inteligenți. Acesta este doar un rezultat mediu în cadrul studiului.

Se crede că bărbații înalți au venituri mai mari.

Conform acestui articol științific , cu cât sunteți mai înalt, cu atât câștigați mai mult. Acestea sugerează că o creștere a înălțimii de o înălțime este asociată cu o creștere a veniturilor sau a câștigurilor de la 2 la 2,5 procente .

Barbatii in varsta au mai multe sanse de a avea un statut social mai mare.

Un alt studiu confirmă faptul că înălțimea este, de asemenea, legată direct de dominația interpersonală și statutul social. Acest lucru se explică prin faptul că bărbații în vârstă au mai multe șanse să participe la activități sociale. Astfel, ele acumulează o adaptabilitate socială care îi ajută să atingă obiective mai înalte.

Care este diferența ideală în înălțime?

O concluzie interesantă a fost trasată de Boguslaw Pawlowski , un antropolog polonez. El a descoperit că banii, respectul și încrederea nu sunt ceva de care ar trebui să ne intereseze atunci când alegem un partener de viață. Ceea ce contează cu adevărat este raportul diferenței de înălțime. Potrivit studiului său, un bărbat trebuie să fie de 1,09 ori mai înalt .Vreți să știți ce cupluri se potrivesc acestui raport de succes? Iată câteva exemple pe care cercetătorul le-a prezentat:Cherie Blair și Tony Blair = 1.10; Victoria Beckham și David Beckham = 1,09.

loading...

Add comment