Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Oamenii vor înțelege cu adevărat ceea ce simți doar atunci când vor trece și ei prin aceleași experiențe.

Viața este alcătuită din momente. Nu ne amintim cea mai mare parte a vieții pe care o trăim. Chiar dacă este stocat undeva în memoria noastră, preluarea majorității amintirilor nu este în capacitatea noastră.Ceea ce ne amintim, pe de altă parte, sunt momentele care ne-au afectat cel mai mult.Ne amintim lucrurile care ne schimbă cel mai mult în viață.Și cu cât sunt mai recente aceste lucruri, cu atât influența este mai mare și cu atât ne schimbă viața mai tare.

Majoritatea acestor experiențe nu le putem înțelege fără să le experimentăm noi înșine. Ne putem imagina cum ne-am putea simți, dar nu putem ști de fapt.Majoritatea oamenilor cunosc și înțeleg ceea ce simți, doar când vor experiementa și ei pentru prima dată acele lucruri.Majoritatea oamenilor își pot vedea propria latură a oricărei situații, dar majoritatea oamenilor uită să se pună în pantofii celorlalți oameni și să încerce să o vadă din partea lor.Unele lucruri nu pot fi învățate doar prin cuvinte, ci trebuie experimentat drumul cel greu.

Oamenii de multe ori, tind să te judece, deoarece ei nu știu defapt ce motive ai să faci anumite lucruri sau prin ce situații treci tu în acel moment.Mulți nu știu ce ai în suflet, dar le place să-și dea cu părerea. În viață oamenii din jurul tău sunt doar niște spectatori.Ei îți văd fiecare mișcare și asistă la spectacolul vieții tale.Poate că te vor judeca sau își vor da cu părerea dar nu vor înțelege cu adevărat ceea ce simți doar atunci când vor trece și ei prin aceleași experiențe.De aceea, nu asculta de gura lumii.Nu te ajută cu absolut nimic.

Oamenii te judecă pentru a se simți mai bine cu ei înșiși, pentru că le lipsește acceptarea și iubirea de sine.Acesta este doar unul dintre numeroasele motive pentru care iubirea de sine este atât de importantă și puternică.Dacă am putea învăța cu toții să ne iubim pe noi înșine, am face din lumea noastră un loc mult mai compătimitor și mult mai puțin judecător.Ne-ar interesa mai mult propriile persoane decât cei din jur.

loading...

Add comment