Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Bărbații cu chelie sunt mai atrăgători și mai inteligenți conform studiilor.

Pentru mulți bărbați, chelia poate fi un subiect sensibil.Pot simți că sunt mai puțin atractivi și masculini din această cauză.Cu toate acestea, cercetările au arătat că nu există niciun motiv pentru o astfel de atitudine de autodistrugere. Ba din contră, bărbații cheli sunt mai des percepți ca fiind mai încrezători, deștepți și mai dominanți.

Un studiu realizat de profesorul Dr. Frank Muscarella de la Universitatea Barry a arătat că bărbații cheli sunt percepuți ca fiind mai dominanți social în comparație cu alți bărbați. Cercetătorii au descoperit că, deși oamenii văd bărbații cu părul ca fiind mai atractivi din punct de vedere fizic, bărbații cu chelie sunt mai susceptibili de a fi percepuți ca cei cu un statut social mai ridicat: oamenii au susținut că îi văd ca fiind mai dominanți și superiori.

Cercetarea spune că femeile tind să găsească bărbați fără păr să fie mai misterioși, mai puternici și mai atractivi. Acest lucru nu este tocmai surprinzător, luând în considerare unii dintre cei mai mari vânători de la Hollywood – Bruce Willis, Dwayne „The Rock” Johnson și Jason Statham – se strălucesc cu capul bărbierit.

Dar bărbații cheli nu sunt doar percepuți ca puternici și sexy, dar sunt văzuți și ca deștepți. Cercetătorii de la Universitatea din Saarland au analizat datele pe baza sondajului de opinie a 20.000 de persoane. Rezultatele au arătat că bărbații cheli sunt mai des percepți ca fiind mai în vârstă, dar oamenii îi văd mai înțelepți și mai inteligenți.

Așadar, dacă soțul tău este îngrijorat să-și piardă părul, acum îl poți anunța că viața lui nu se va îmbunătăți și că nu are de ce să se îngrijoreze.Spune-i cum oamenii de pe glob găsesc bărbatul cu chelie extrem de atrăgător și îl consideră mai inteligenț decât alți bărbați care au un cap plin de păr.Chelia este în zilele noastre frumoasă și este un simbol al succesului nu-i așa?

Cu toate acestea, bărbații cu chelie parțială, spre deosebire de frații lor complet cheli, sunt departe de a fi atractivi. Participanții la un studiu efectuat la Universitatea din Saarland au spus că au găsit bărbații parțial cheli sau bărbați cu pete chele mai puțin atractivi și au fost percepuți mai slabi în comparație cu bărbații complet cheli.

loading...

Add comment