Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cine a inventat distanța,nu a știut ce înseamnă dorul.

Distanța dintre două persoane care se iubesc, nu este deloc plăcută.Fie că este vorba despre membri din familie, prieteni sau parteneri, în nici unul dintre cazuri nu este mai ușor.Lipsa cuiva sau dorul este modul în care inimile tale îți reamintesc că cât de mult îi iubești.Nu știu de ce, dar lipsa cuiva este cu siguranță unul dintre cele mai neplăcute sentimente din această lume.Atunci apar tot felul îndoielile, sentimentul de teama și dorul puternic de persoana iubită.

Multe persoane resping adesea dragostea pe distanțe lungi, crezând că distanța doar slăbește conexiunile. Cu toate acestea, există cercetări care susțin contrariul. Persoanele aflate în relații la distanță se raportează că se simt mai apropiate emoțional de cei dragi. Se știe că devin ascultători mai buni și împărtășesc mai mult.Pentru unele relații la distanță, absența face ca inima să devină mai îndrăgită și din contră, îi apropie tot mai tare.A avea o relație la distanță poate testa cu adevărat puterea unei relații.Bineînțeles, dacă există comunicare.Comunicarea este esențială într-o relație la distanță.Se spune că în relații, distanța nu se măsoare în kilometri, ci în afecțiune.

Sentimentul de dor este însă mai mult decât simpla lipsă a unei persoane.Este un amestec de sentimente de bucurie, tristețe, melancolie și nostalgie.Dorul poate să apară și atunci când persoana iubită este lângă tine,nu doar când este la distanță.Femeile în general, simt un dor mai puternic față de bărbatul pe care îl iubesc.Dacă nu ar exista dorul, nu am avea cum să ştim cât de mult iubim unele persoane și cât de mult ne lipsesc atunci când nu sunt în preajma noastră.

Dar, atunci când întâlnim acea persoană de care ne este atât de dor, simțim acea strângere în braţe care aduce înapoi tot ce furase distanţa.Este o vorbă din popor care spune că, ochii care nu se vâd se uită, ei bine să știți că ochii care nu se văd, se uită numai dacă nu s-au iubit, dar dacă s-au iubit, se vor iubi mai mult după revedere.Dorul îi va apropia mai tare și vor începe să se prețuiască mai mult unul pe celălalt.Și toate acestea pentru că, uneori distanţa apropie, iar greutăţile te fac mai puternic, nu mai slab.Iubirea are puterea de a schimba totul, atunci când omul nu poate.

loading...

Add comment