Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Angajatorii ar trebui să înțeleagă cu toții că au angajați,nu sclavi.

Au fost făcute diferite teste pentru a crește productivitatea angajaților.O considerație este să știi ce stil de management preferă angajații tăi. Unii angajați pot prefera supravegherea mai atentă, în timp ce alții doresc mai multă libertate și creativitate în îndeplinirea locurilor de muncă. De asemenea, managerii trebuie să mențină moralul ridicat, în special în perioada de criză economică, când concedierile sau concedierile pot exercita cereri mai mari pentru lucrătorii rămași.Companiile trebuie să găsească combinațiile potrivite de stilul de management, tratamentul angajaților și motivația pentru a asigura cele mai mari niveluri de productivitate.

Aflați punctele forte ale angajaților dvs. cu privire la cunoștințe, educație și abilități. Atribuie oamenilor sarcini de proiect pe care sunt în mod natural bune pentru a le îndeplini. Permiteți angajaților să-și stabilească propriile obiective sau metode de îndeplinire a sarcinilor.Încurajează-ți angajații să facă recomandări care ar putea ajuta la creșterea performanței și productivității companiei tale.Comunicați cu angajații dvs. în mod regulat. Țineți-i la curent cu cele mai recente actualizări și încurajați-i să vă țină la curent cu evoluția lor în anumite proiecte. Împuterniciți angajații să-și ia propriile hotărâri și decizii cu privire la anumite proiecte. Ajutați la dezvoltarea abilităților angajaților mai ambițioși, întrucât ei sunt deseori cei care sunt promovați.

Premiați-le performanța cu diferite recompense. Începeți un program de angajat al lunii, de exemplu, recompensarea câștigătorilor cu o masă gratuită, cadou sau bani, în funcție de tipul de muncă pe care îl fac. Oferă tuturor șansa egală de a câștiga premiul lunar.Nu strigați niciodată și nu ridicați vocea angajaților.Acest lucru arată o lipsă de respect față de ceilalți angajați.Evitați să dictați sarcini și sarcini. Luați o abordare de echipă.De exemplu, permiteți unui angajat să vă spună că un alt lucrător poate fi mai potrivit pentru un anumit proiect. Dar asigurați-vă că lucrătorul face un alt proiect în locul celui pe care îl transmite.

Anunțați angajații că vă pasă de ei. Totuși, faceți-i să-și dea seama că toată lumea are o treabă de făcut și că sunteți răspunzători față de șeful vostru, la fel cum vă sunt responsabili. Prin urmare, perioadele pot fi dificile și cele mai scurte. Dar lucrați împreună pentru îmbunătățirea companiei.

loading...

Add comment