Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Într-o zi,acel bărbat care știe cum să te iubească va apărea în viața ta

Într-o zi, tot ce ai visat vreodată se va realiza.Durerea din inima ta va dispărea, rănile tale se vor vindeca și vei fi în sfârșit iubit.

Într-o zi, un om care știe exact cât ai suferit va veni și vă va oferi îmbrățișarea sa caldă și plină de iubire ca adăpost. El nu numai că îți va arăta dragostea, dar îți va oferi fiecare parte a sufletului său.Nopțile acelea triste și singuratice nu vor mai fi o parte a vieții tale, deoarece el va fi acolo pentru a te ține în brațe în fiecare seară și a te încălzi cu căldura trupului său.Gândurile grele care până acum te sufocau,nu vor mai exista, deoarece viața ta va fi în sfârșit plină de lumină, căldură și dragoste. Acest om vă va aminti de valoarea voastră și vă va dovedi că credința există. Încă din prima clipă în care s-au întâlnit ochii voștri, veți ști că ați fost întotdeauna sorțiți să vă întâlniți.

Tristețea din inima ta se va estompa la fel cum ceața se limpezește în momentul în care soarele încălzește aerul. Iubirea lui va fi caldă ca razele de soare strălucitoare într-o dimineață de ianuarie. Îmbrățișarea lui se va simți ca venind acasă, de fiecare dată. Dar în același timp, va fi cea mai puternică și cea mai sigură care vă va păzi inima pentru toată eternitatea.Acei ani în care v-ați petrecut întrebându-vă dacă dragostea adevărată există cu adevărat vor deveni o amintire.Nu vor mai exista conexiuni proaste, oameni greșiți și greșeli în viața ta. Aceste momente din viața ta vor fi doar o glumă de care vei râde cu prietenii.

În cele din urmă îți vei clarifica îndoielile. În sfârșit, veți ști de ce nu a funcționat niciodată cu altcineva. În sfârșit, vei avea visul tău în mâinile tale. Pentru totdeauna. Finalul tău fericit. Propria ta poveste de dragoste.Într-o zi,acel bărbat care știe cum să te iubească va apărea în viața ta.Și din acel moment, nu-ți vei mai aminti durerea de a fi înfrânt. Dragostea lui te va vindeca și prezența lui va șterge fiecare greutate prin care ai trecut vreodată.

loading...

Add comment