Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Rugaciunea scurta de multumire catre Maicuta Domnului – Spune-o in momentele grele si iti va aduce mult ajutor tie, familiei tale si intregii case.

Este una dintre cele mai puternice rugaciuni pe care o poti spune catre Preacurata.Preasfanta Maica, Iti multumesc ca ne esti si noua Mama Buna, Iubitoare si Grabnic Ajutatoare!

Iti multumesc pentru toate icoanele Tale facatoare de minuni si pentru tot Harul care se revarsa prin ele!Iti multumesc Maicuta pentru toate comunicarile Tale sfinte, pentru sanatate, pentru ajutor, pentru grija Ta de Mama Iubitoare fata de noi toti!Iti multumesc ca nu ne lasi prada celui rau, ci ne aperi si ne acoperi sub Sfant Acoperamantul Tau! Iarta-ma Maicuta pentru multele mele pacate si Te rog ajuta-ma sa ma pocaiesc pentru toate greselile mele din aceasta viata! Iti multumesc ca Te rogi pentru noi si ca duci rugaciunile noastre la Bunul Dumnezeu, ca sa ne ajute sa trecem din viata aceasta la viata vesnica! Iti multumesc Maicuta ca Te rogi pentru intoarcerea la credinta a celor din familia mea, dar si a celor care-L cauta pe Dumnezeu si inca nu L-au gasit! Iti multumesc Maicuta pentru grija Ta de Mama, pentru iubirea Ta sfanta si pentru tot ajutorul Tau! Si eu Te iubesc,

Maica Sfanta Preaiubita, care ii primesti pe toti cei care te cauta, indura-te de mine. Depun in mainile tale acest “nod” greu.El imi alunga pacea si ma impiedica sa merg catre Domnul meu, si sa-mi pun viata in slujba Lui. Desfa, te rog, acest “nod” din viata mea, o, Maicuta Buna.
Te preamaresc si Iti multumesc pentru toate!
Amin!

loading...

Add comment