Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„ Atunci când ai ceva greu pe suflet, spune-i mamei tale! ”

Există momente mai grele în viață, când treci prin diferite greutăți sau ai ceva pe suflet, încât nu vrei nimic, decât să plângi.Poate chiar îți este frică să le spuni părinților pentru că nu vrei să-i superi.Dar, nu uita că mamele au o oarecare putere magică, care face ca uneori durerea să dispară, atât cea fizică cât și cea sufletească.Mama este întotdeauna acolo când ai nevoie de ea.Ea te face mereu să te simți special și te încurajează pe tot parcursul vieții.

Atunci când te copleșesc problemele, mama are întotdeauna o ureche pentru a asculta ce te apasă și de ce ai nevoie.De asemenea, are un umăr pentru a plânge și a ne face să ne simțim mai bine.Ea te cunoaște mai bine decât oricine, are o intuiţie feminină fină şi o experienţă vastă.Ea îți va da cele mai bune sfaturi în materie de dragoste, bărbaţi şi relaţii.Ei îți poți spune orice ai pe suflet.Poate că se va înfuria când ai făcut ceva greșit și îți va ține predici, dar, cu toate acestea, după morala de rigoare, va fi acolo ca să te consoleze și să-ți dea sfaturi atunci când ai cea mai mare nevoie.Te va proteja toată viața ei și nimic nu o va împiedica să te iubească.Evident că dezamăgirea va exista pe chipul dacă ai făcut ceva grav, dar va fi lângă tine și te va iubi, acordându-ți tot sprijinul ei.Așa că, atunci când ai ceva greu pe suflet, spune-i mamei tale!

Chiar și atunci când ea poate nu mai este printre noi, va fi întotdeauna cu tine.Ea este șoapta frunzelor în timp ce mergi pe stradă. Este mirosul anumitor alimente pe care le amintești, florile pe care le culege și parfumurile pe care le-a purtat.Ea este sunetul ploii care te atrage să dormi, culorile unui curcubeu. Este dimineața de Crăciun. Mama ta va trăi mereu în amintirile tale, chiar dacă a plecat din această lume.

loading...

Add comment