Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 lucruri pe care fiecare mamă și fiica ei ar trebui să le facă împreună cel puțin o dată

Când vine vorba de relații de familie, nu există nimic asemănător cu legătura dintre mamă și fiică. Nu e de mirare că majoritatea fiicelor, dorim să creștem ca să fim ca mamele noastre! Aici am completat 7 moduri de a sărbători aceste prietenii unice dintre mamă și fiică.

1. Mergeți într-o excursie împreună.
Alegeți un loc pe hartă, puneți bagajele în mațină și conduceți. La urma urmei, nu există nicio modalitate mai bună de a te apropia cât mai mult de mama, decât de a explora o nouă destinație distractivă doar cu ea.

2. Încercați ceva nou împreună.
Este mult mai ușor să ieșiți din zona dvs. de confort atunci când o aveți pe mama alături. Verificați ofertele de yoga sau luați cursuri de dans împreună, sau înscrieți-vă la un curs de canto. Încercați ceva cu totul nou.

3. Ieșiți în oraș și luați masa împreună doar voi două.
Petreceți timp de calitate împreună, relaxându-vă la o teresă cu o limonadă sau degustând dintr-o bucătărie culinară care nu ați mai încercat-o până acum.

4. Faceți fapte bune împreună.
Mama ta este cea care te-a învățat ce înseamnă să fii generos cu timpul tău, așa că profită de asta. Împarte bucurii la un azil de bătrâni, la un adăpost pentru nevoiași sau chiar la o casă de copiii. Acest lucru nu-l veți uita prea ușor și vă va face să vă simțiți foarte bine.

5. Gătiți împreună o rețetă veche de familie.
Bineînțeles, aluatul și amestecurile cumpărate de magazin fac ca felul de coacere să fie mai ușor, însă rețetele mamei au un gust unic. Luați împreună cartea de bucate a bunicii și gătiți prăjiturile preferate, cu gustul copilăriei.

6. Citiți aceeași carte în același timp.
Va fi foarte incitant. Este ca si cum ai avea propriul club de mini-carte, întrebări incintante, schimb de idei și poate chiar păreri diferite.

7. Plantați cu copac împreună.
Plantați un copac împreună sau ocupați-vă de grădină și de plante. Grădinăritul este o activitate care aduce mari beneficii pentru sănătate, atât pentru cea fizică, cât și pentru cea mentală.

loading...

Add comment