Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Vine un moment în viață când ne dăm seama că ușa sufletului nu o mai putem deschide oricui.Nu din răutate,ci pentru siguranță

Vine un punct în viața ta când îți dai seama cine contează, cine nu a făcut-o niciodată, cine nu o va mai face și cine va dori să o facă pentru întotdeauna. Și până la urmă vei afla cine este fals, cine este adevărat și cine ar risca totul pentru tine.Iar atunci devi mult mai precaut cu cei din jur și nu mai deschizi ușa sufletului tău la oricine îți iese în cale.

Majoritatea oamenilor sunt prea atașați de trecut, de ceea ce le este cunoscut și, prin urmare, ratează oportunități care stau chiar în fața lor.Nu orice plan funcționează. Uneori, există pierderi și eșecuri. Uneori, există probleme în relații. Uneori, oamenii își pierd banii sau locul de muncă sau se întâlnesc cu alte lucruri neplăcute.Nu avem întotdeauna control asupra acestor evenimente, dar putem exercita controlul asupra minții și a atitudinii noastre cu cei din jur.

Putem decide la cine să deschidem ușa sufletului nostru.Aceasta nu trebuie deschisă oricui, oricând și oriunde. Și nu faceți asta din răutate,ci din siguranță, deoarece riscați să fiți rănit foarte ușor.Atât de mulți oameni se tem să-și deschidă inima să iubească, de ecemplu.Poate că ai avut o inimă frântă care te-a speriat să încui ușa și să arunci cheia, sau poate ai avut dificultăți chiar să deschizi ușa în primul rând, din nesiguranță. Credeți sau nu, există modalități de a vă dezvolta încrederea în iubire și capacitatea dvs. de a fi iubit, care vă pot ajuta să vă deschideți din nou. Sau, poate, crezi că ai fost deschisă iubirii, dar pur și simplu nu te-a găsit încă.

Pentru a trăi o viață pozitivă și prezentă, este important să recunoaștem decât să ignorăm emoțiile negative. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de deschiderea inimii către ceilalți, lăsând la o parte emoția negativă a fricii și înlocuirea ei cu pozitivitate poate ajuta cu adevărat.Pentru a înțelege toate aceste lucruri,trebuie să ieși din umbra fricii tale.Deschiderea sufletului tău la iubire este similară cu deschiderea minții către a fi pozitiv și prezent.Atunci când simți eliberarea de a împărtăși o mică parte din tine, ești cu un pas mai aproape de a-ți putea împărtăși inima.Dacă doriți să dezvoltați o relație mai strânsă cu cineva, împărtășiți un secret.Nu trebuie să fie secretul cel mai profund și cel mai întunecat – de fapt, poate fi complet banal – dar asigurați-vă că este personal, interesant și ceva ce nu ați mai spus niciodată altcuiva.

loading...

Add comment