Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Iubirile lasă cele mai frumoase urme sufletului.

Probabil că ați auzit spunându-se că adevăratele povești de dragoste nu au final.ei bine, în unele cazuri chiar așa e.A iubi înseamnă a suferi și cum mulți fug de suferință, puțini știu să iubească.Cu toții avem cicatrici, în interior și în exterior.Dar, iubirile lasă cele mai frumoase urme sufletului nostru.

Atunci când iubești pe cineva, nu înseamnă doar să faci dragoste, să săruți acea persoană, să o alinți și să-i spui că o iubești.A iubi înseamnă să-i rămâi aproape atunci când nimeni nu o va face, s-o înțelegi atunci când nimeni nu o înțelege, să ai încredere în ea atunci când nici măcar ea nu mai are.Iubirea este cel mai frumos sentiment.Ea lasă cele mai frumoase urme sufletului nostru.Dragostea reală ne face să ne simțim acceptați, siguri, apreciați și valoroși. Ne atinge inimile, ne inspiră să fim cei mai buni și ne inundă corpul cu hormoni simțitori, vindecători.

Iubirea adevărată este cel mai profund sentiment.Atunci când avem norocul să o experimentăm, descoperim că iubirea vindecă în minte, spirit și trup și aduce bucurie și împlinire în viața noastră.Iubirea inspiră, vindecă și ne dă putere.Iubirea este o emoție puternică, reprezentând bunătate umană, compasiune și afecțiune profundă. Iubirea este dezinteresată și binevoitoare. Iubirea este curată. Și, cel mai important, iubirea este o componentă vitală pentru sănătatea inimii, corpului, minții și sufletului tău.Există iubire de viață, iubire de natură, iubire de animale, iubire de ceilalți și iubire de sine și toate aceste acte de iubire oferă beneficii uimitoare pentru sănătate.Iubirea îmbunătățește stima de sine, ceea ce duce la o mai bună îngrijire de sine. Dragostea de sine este esențială.

Fii mai iubitor și dăruitor. Acest lucru îți va aduce fericire și bucurie în viață.Iubește viața, râzi, dansează, cântă.Iubește-te și fii amabil cu tine în ziua de azi.Cu cât te iubești mai mult, cu atât vei ști să-i iubești și pe ceilalți.Și cu cât dai mai multă dragoste, cu atât vei primi mai mult.

loading...

Add comment