Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Soția – Dacă o cinsteşti tu, nu va avea nevoie de cinstirea altora

Bărbații și femeile sunt complet egali într-o căsătorie, dar Dumnezeu ne-a creat cu diferite seturi de nevoi. El a conceput căsătoria pentru a permite soțului și soției să răspundă nevoilor altora.Nevoia numărul unu pentru femei este onoarea și respectul.Au fost multe discuții recente despre modul în care „bărbații au nevoie de respect” și „femeile au nevoie de dragoste”.Fiecare căsătorie este unică şi fiecare persoana la fel.În continuare noi am enumerat șapte moduri în care o soție are nevoie de respect din partea soțului.

1. Ai ochi doar pentru ea.
Un bărbat arată respect pentru soția sa, făcând-o să nu se simtă niciodată în comparație cu un supermodel aerografat sau cu o femeie întâmplătoare care trece pe lângă el. Bărbații își fac soțiile să se simtă în siguranță, adorate și respectate atunci când au ochi doar pentru ele.

2. Susțineți și încurajați-i visele.
Un bărbat arată respect pentru soția sa atunci când visele ei devin prioritatea lui. În ceea ce privește lucrurile mari, bărbații ar trebui să-și încurajeze și să-și sprijine soțiile pentru a-și atinge speranțele și visele.

3. Muncește din greu pentru a asigura familiei tale un trai bun.
Când un bărbat muncește din greu, comunică respect față de soția sa. Un bărbat leneș este incapabil să comunice adevărat respect față de soția sa sau faşăt de oricine altcineva.

4. Ajutor în jurul casei.
Fiecare gospodărie este diferită, dar în casele în care soția gestionează sarcinile interne, soțul ar trebui să fie totuși dispus să sară și să ajute. A face vasele sau a plia rufe este o modalitate simplă de a arăta respect față de soția ta.

5. Angajați-vă în conversații cu ea și ascultați-o când vorbește.
Cred că nevoia tipică de comunicare a soției este la fel de puternică precum nevoia tipică a soțului pentru sex. Un soț își arată respectul față de soția sa atunci când își oprește telefonul, se întoarce cu spatele la televizor și se angajează într-o conversație semnificativă.

6. Timpul cu soţia dvs. este prioritar.
Un bărbat arată respect pentru soția sa atunci când el o face o prioritate consecventă în calendarul său. Un soț ar trebui să-și dea cele mai bune energii soției sale; nu și rămășițele sale după ce a dat tot posibilul pentru hobby-uri, carieră sau alte activități.

7. Cere-i iertare atunci când greșești.
O astfel de atitudine este ideală într-o căsnicie. Ne arătăm dragostea și respectul față de soțiile noastre atunci când le oferim tot ce este mai bun din noi înșine și continuăm să creștem mai bine cu fiecare anotimp al vieții împreună.

loading...

Add comment