Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Învață să ai încredere în Dumnezeu chiar și în momentele cele mai grele din viață

A avea credință în Dumnezeu în perioadele dificile poate fi incredibil de greu. Chinuitor. Chiar și dureros fizic.În primul rând, nu trebuie să uităm niciodată că trăim într-o lume „căzută”. Dacă lucrurile merg prost și încercările ne ating, aceasta nu este o reflecție asupra puterii și autenticității iubirii lui Dumnezeu. Nici nu implică neapărat că am păcătuit împotriva Lui sau L-am nemulțumit. Pur și simplu înseamnă că lumea nu este ceea ce ar trebui să fie.

Cu toții vrem ca Dumnezeu să răspundă rugăciunilor noastre. Credem în puterea rugăciunii, dar atunci când vine vorba de propriile noastre vieți individuale și de propriile noastre probleme, de multe ori nu avem credința să credem că Dumnezeu va răspunde. Timpurile în care trăim sunt dificile. De multe ori suntem prinși de necredința și frica noastră, dar Dumnezeu ne pregătește pentru recolta finală. El vrea să ne lărgească teritoriul. El vrea să ne binecuvânteze cu creștere, deoarece natura Lui este să îngrijească și să ne ofere favoare divină asupra noastră.

Atunci când ne îndepărtăm de credință și de încredere în Dumnezeu, nu trăim prin credință. El vrea să avem încredere și să ne supunem Cuvântului Său. Vrea să fim puternici și curajoși. Să putem trece peste fiecare obstacol.Vei învăța că durerea și problemele prin care ai trecut, au fost doar un test care te-a ajutat să devii mai puternic.

Pregătiți-vă în avans pentru acele vremuri grele, pentru că vor veni. Dumnezeu promite că ne vom confrunta cu necazuri în această viață, dar promite, de asemenea, să trecem alături de noi. El are multe planuri uimitoare pentru noi.Când vă confruntați cu momente grele, rugaţi-vă la Dumnezeu, cerând să se facă voia Lui, și nu voia voastră.Rugăciunea ne poate ajuta, de asemenea, să înfruntăm problemele.

„Numai Dumnezeu poate muta munți, dar credința și rugăciunea îl mișcă pe Dumnezeu.”

loading...

Add comment