Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Când emani lumina,îi deranjezi pe cei care trăiesc în întuneric

Lumina și întunericul fac parte din natura umană.Iar atunci când în sufletul nostru este lumină, cei din întuneric sunt deranjați și devin invidioși și mânioși.Acestt lucru este valabil în general pentru prietenii falși.Prietenii toxici care trăiesc în întuneric.Acest tip de prieteni nu se bucură de lumina noastră, de fericirea și de strălucirea noastră.

Nu este nimic în neregulă cu a-ți dori lucruri frumoase, fie că sunt bunuri, oportunități promițătoare sau relații bune. De fapt, multe persoane simt în general un anumit nivel de invidie atunci când un prieten sau persoana iubită experimentează succes. Dar aceste sentimente trec de obicei înainte de mult. Adesea sunt depășiți de sprijinul sau de fericirea unei persoane pentru prietenul său, chiar dacă au încă o dorință persistentă pentru ceea ce are prietenul lor.Cu toate acestea, uneori aceste sentimente nu se clarifică și este posibil să începeți să observați schimbări în comportamentul unui prieten.Dar dacă o persoană nu este în măsură să ne împărtășească fericirea, atunci ce mai căutăm lângă ea?

Un lucru pe care îl poți garanta de la o persoană toxică este drama. Haosul pare să-i înconjoare cumva, fie pentru că se ceartă întotdeauna cu cineva și provoacă probleme, fie pentru că lucrurile incredibile continuă să li se întâmple.Ei sunt înconjurați de întunericul inviedie și al răului.Nu mai simt bucuria, emoția, nu mai strălucesc.Uită de toate aceste lucruri fiind prea focusați pe lucruri negative.Totul li se pare că este necorect.Continuă să se plângă și devin geloși pe tot ceea ce faceți.

Atunci când ai de-a face cu asemenea persoane nu este deloc distractiv.Persoana care ar trebui să vă ajute să vă construiți și să vă sărbătoriți succesul se varsă în amărăciune și înțelegere de sine și pare hotărâtă să vă tragă în jos cu ei.Nu îi lăsa să facă asta sub nicio formă.Nu poți să-l faci să iasă din întuneric, numai ei pot face asta.Până atunci, cel mai bun lucru pentru tine este să continui să-ți trăiești cea mai bună viață și să petreci mai mult timp cu cei care îți luminează viața și ți-o umple cu bine și bucurie.Îndepărtează-te cu îndrăzneală de acest tip de persoane și continuă să te bucuri de viață.Fericirea este cu adevărat contagioasă, dar numai pentru cei care strălucesc și din interior.

loading...

Add comment