Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Pentru o femeie singură fericirea este cea mai importantă, nu căsătoria

Multe femei singure simt că căsătoria este cheia finală a fericirii veșnice, și am simțit același mod. Cu toate acestea, cu cât sunt mai în vârstă, cu atât mai mult îmi dau seama că sunt în control și responsabil pentru bucuria vieții mele, așa că, în loc să cheltuiesc atât de multă energie concentrându-mă asupra obiectivelor căsătoriei, am decis să mă concentrez asupra acelor lucruri care fac cu adevărat eu fericit .

Mi-ar place să am mai mult timp sa avansez în cariera.
Succesul meu profesional este foarte important pentru mine. Obțin atât de mult de fiecare dată când urc pe scara carierei.De prea multe ori, obiectivele profesionale ale femeilor sunt considerate a fi problematice, deoarece ne împiedică să ne stabilim, să ne căsătorim și să facem copii. Succesul meu ma face fericit si merita fiecare bucata din timpul si energia mea, asa este exact ceea ce fac.

Îmi place să petrec mult timp cu prietenii apropiați.
Am fost binecuvântat cu cei mai buni prieteni absolut de pe pământ. Ei mă fac o persoană mai bună și joacă un rol vital în întreaga mea fericire.n loc să mă concentrez asupra relației romantice pe care nu o am, aleg să prețuiesc cele platonice cu care am fost binecuvântată. La urma urmei, acești oameni sunt cei care vor fi acolo lângă mine până la capăt.

Relația cu familia este la fel de importantă.
Bucuria pe care o simt în timpul mesei de familie ar fi greu de înlocuit. Caut mereu mai multe moduri de a crea timp familial, pentru că înseamnă cu adevărat lumea pentru mine. Sunt susținători și mă iubesc necondiționat . Având legături strânse cu membrii familiei mele este un scop final și unul pe care voi continua să-l urmăresc indiferent de statutul meu de relație.

Vreau să călătoresc să văd lumea.
Imi place sa calatoresc. Am vizitat mai multe orașe și țări diferite, dar pe lista mea sunt încă multe altele. Călătoriile oferă atât de multe beneficii. Pe lângă faptul că este o evadare din lumea reală, poate fi și ea foarte educativă și luminantă. Întotdeauna mi se pare că mă întorc acasă cu un nou sens al scopului și recunostintei.

Îmi place să am „timpul meu”.
Poate părea ciudat faptul că a fi singur este listat printre obiectivele mele de viață, dar mi se pare perfect. Timpul petrecut singur oferă un pic de auto-întinerire. Indiferent dacă stau pe canapea bucurându-mă de o carte bună sau prin prisma spectacolului meu preferat de televiziune, găsesc o mulțime de fericire petrecând timp de calitate cu mine însumi.

Îmi place libertatea.
Din moment ce nu sunt căsătorit, mă pot bucura de toate întâlnirile care pot fi oferite. Aceasta include plecarea cu mai multe persoane simultan. Aceste opțiuni de întâlniri mă fac fericit.

Căsătoria nu te face automat fericit.
Odată ce nunta s-a terminat și luna de miere s-a încheiat, menținerea fericirii necesită muncă din partea ambilor parteneri. Ca o femeie singură, dacă mă concentrez asupra lucrurilor care mă fac cu adevărat fericită, orice altceva care vine, fie căsătorie sau familie, este pur și simplu un bonus pentru o viață deja minunată.

loading...

Add comment