Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Încrederea se câștigă în ani și se pierde într-o clipă”.

Încrederea poate fi gândită în două moduri. Putem acorda încredere. Acordarea încrederii înseamnă că ne extindem încrederea de bună voie, cu presupunerea că vom fi onorați și respectați. Pe de altă parte, se poate câștiga încredere. Aici, ne menținem încrederea până când suntem siguri că o persoană este demnă de ea.

Unul dintre cele mai valoroase active pe care le putem avea în viață este să fim de încredere. Merită aur fie în afaceri, în prietenii sau în familie. Atunci când poți avea încredere într-o persoană, creează o legătură de loialitate care curge profund. Iar când cineva poate avea încredere în tine, îți dă aceeași legătură de loialitate înapoi. Este mai valoros decât orice sumă de bani sau putere, deoarece încrederea nu trebuie să curgă și să curgă ca alte lucruri din viață. Încrederea poate fi permanentă dacă faci lucrurile corecte și faci lucrurile așa cum trebuie

Este nevoie de timp și efort pentru a avea încredere în cineva.Este nevoie de timp și efort pentru a arăta că sunteți cineva pe care lumea se poate baza, cineva de încredere.Și din păcate, este nevoie de doar o secundă pentru a pierde această încredere.Încrederii trebuie să i se acorde atenția pe care o merită, fără a pierde o singură bătălie.Ceea ce este important să ne amintim este că încrederea nu se oferă, ci se câștigă.Și nu se câștigă prin cuvinte, ci se câștigă prin acțiuni.Este nevoie de ani pentru a acumula încredere în o persoană sau într-o relație și doar câteva secunde pentru a o distruge.

Încrederea este cu adevărat cel mai mare atu pe care oricare dintre noi îl putem avea.Ea stă la baza oricărei relații pe care o avem.Cum putem trăi, iubi sau munci împreună, dacă nu avem încredere în cei de lângă noi?Trebuie să fim de încredere și trebuie să alegem cu înțelepciune cei în care vom avea încredere. Când înveți că oamenii din viața ta nu sunt de încredere, trebuie să-i lași și să mergi mai departe. Și când găsești acei oameni rari care au arătat că pot fi de încredere, ține-i aproape și nu îi lăsa niciodată să plece.

loading...

Add comment