Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Pentru a avea un copil educat trebuie doar să-l înveți aceste 5 lucruri

În calitate de părinți, toți vrem să avem o influență pozitivă asupra copiilor noștri și să le acordăm valorile și moralitățile corecte în anii lor în creștere.Uneori ne întrebăm dacă îi învățăm tot ce trebuie și facem tot ce se poate face. S-ar putea să ne simțim deseori neliniștiți, pentru că nu putem spune cu adevărat cât de mult copiii noștri internalizează cu adevărat pentru ei înșiși și cât de mult înțeleg.Am analizat un grup de mame pentru a afla care sunt cele mai importante lecții din viață pe care doresc să-i invete pe copiii sai. Iată care sunt acestea!

1. Lucrați pentru ceea ce doriți să obțineți.
Copiii noștri trebuie să-și dețină propriile lor vise și succese. Responsabilitatea și excelența sunt toate virtuțile pe care vrem să le trăiască copiii, chiar și de la o vârstă fragedă.Nimic din viață nu este gratis. Ei trebuie să muncească din greu pentru a obține ceea ce și să ajungă unde vor.

2. Fiți recunoscători.
Acesta este antitodul unei vieții fericite.Trebuie să știți să fiți recunoscători atât cu lucrurile mari, cât și cu lucrurile mici.

3. Spuneți adevărul indiferent de cât de grav este.
Cea mai bună modalitate de a încuraja veridicitatea copilului tău este să fii o persoană sinceră. O altă modalitate de a promova valoarea onestității: Nu reacționa prea mult dacă copilul tău minte. În schimb, ajutați-l să găsească o cale de a spune adevărul.

4. Învațăți ce este dragostea.
Părinții tind să creadă că copiii sunt în mod natural iubitori și generoși cu afecțiunea lor. Acest lucru este adevărat, dar pentru ca sentimentele iubitoare să dureze, trebuie să fie reciproce.Lăsați copilul să vă vadă cum demonstrați dragostea și afecțiunea pentru oamenii din viața voastră.Vorbește copiilor tăi despre cât de mult îi iubești și îi apreciezi pe bunicii, mătușile, unchii și verii tăi.

5. Să știe ce înseamna NU.
Încercați să-i explicați că nu este bine și că nu trebuie să reacționeze la fel.E normal să-l pui pe primul loc, e copilul tău, dar nu trebuie să exagerezi.Nu poți să-i oferi tot ce vrea și când vrea.Nu se va întâmpla nimic rău dacă spui NU.

loading...

Add comment