Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
reguli-de-aur

7 reguli de aur pentru o viață lungă și sănătoasă

Cu toții ne dorim probabil o viață lungă și sănătoasă,dar nu la toți ne iese așa de bine.Unii oameni percep o viață sănătoasă limitată doar la echilibrarea alimentației cu alimente care sunt fade și neapetisante! Dar asta nu este adevărat. Suntem aici pentru a arde această bula de gânduri despre o viață sănătoasă, oferindu-vă câteva reguli de aur despre asta.Evident, consumul de alimente sănătoase este o condiție prealabilă pentru a rămâne în formă și sănătos. Dar există și multe alte lucruri care te pot duce la o viață lungă și sănătoasă.

 1. Bea multă apă curată filtrată sau de izvor.
  Consumul de apă este esențial pentru un corp sănătos.Asigurați-vă că apa de băut nu conține clor și fluor.Păstrați-o într-o sticlă de sticlă,ceramică sau oțel inoxidabil, nu plastic. Plasticul se scurge în apă și o contaminează.
 2. Trei mese pe zi obligatoriu.
  Mănâncă aproximativ trei mese pe zi, indiferent de situație,nu sări peste ele. Dacă mănânci suficientă proteină la fiecare dintre cele trei mese, nu vei simți foame între mese.Este important să limitați cerealele și zaharurile.
 3. Evita alimentele procesate si indulcitorii artificiali.
  Evitați alimentele „dietetice” și alimentele care fac mențiuni de sănătate. Evitați alimentele cu liste lungi de ingrediente și cuvinte pe care nu le puteți pronunța.
 4. Exercițiile regulate nu trebuie să lipsească.
  Mișcarea este extrem de importantă pentru a duce o viață lungă și sănătoasă.O plimbare de 20 de minute pe zi face o mare diferență în corpul nostru.
 5. Petrece mai mult timp în aer liber.
  Deoarece lumina soarelui este principala noastră sursă de vitamina D, din ce în ce mai multe persoane dezvoltă deficiențe de vitamina D, ceea ce duce la un risc crescut de boli cardiovasculare, cancer, astm sever la copii și tulburări cognitive la vârstnici.
 6. Somnul suficient.
  Dormirea suficientă în fiecare noapte este direct legată de productivitatea și bunăstarea experimentate a doua zi.Somnul insuficient este asociat cu o serie de boli și afecțiuni cronice, cum ar fi diabetul, bolile cardiovasculare, obezitatea și depresia, care amenință sănătatea națiunii noastre.
 7. Reducerea și gestionarea stresului.
  Datorită stresului poate apărea incapacitatea de a dormi, tulburări digestive și iritabilitate.Găsiți un echilibru între viața personală și cea profesională, găsiți un scop în viață în afară de muncă, dormiți suficient, faceți mai mult exerciții și adoptați obiceiuri sănătoase.

Așadar, notați aceste reguli de aur și urmați-le cu sfințenie,deoarece acestea vă vor conduce cu siguranță către o viață lungă, fericită și sănătoasă.

loading...

Add comment