Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cuplurile cu adevărat fericite nu-și afișează relația pe internet! Iată de ce trebuie să le urmați exemplul

O relație fericită nu este necesar să fie pe social media.Probabil că ați observat că în zilele noastre se pune prea mult accent pe relația aceasta online, care din păcate nu este un plus neaparat.Sunt multe persoane care pun mult mai mult preț pe un status afișat pe o rețea de socializare decat ceea ce se întâmplă în viața reală.La fel se întâmplă și cu pozele postate.Evaluăm viața cuiva bazându-ne pe fotografiile care apar pe pagina lor online și pe ceea ce scriu despre ei înșiși. Și adesea greșim în hotărârile noastre. Noi am descoperit motivele fascinante pentru care cuplurile fericite nu își postă întreaga viață online și vrem să împărtășim cu dvs. aceste lucruri.

Când oamenii sunt fericiți în relația lor, ei trăiesc aici și acum.


Dacă totul merge bine în viața și relația unei persoane, ei nu văd nici un sens în ceea ce privește pierderea timpului cu scrierea postărilor online pentru a dovedi acest lucru altora. Nu este faptul că ei nu fac niciodată fotografii sau nu verifică noutățile lor de social media, dar viața lor îi face deja atât de fericiți încât nu au nevoie să fie distrași de altceva.

Cuplurile care isi prezinta viata in lumea internetului pentru ca toata lumea sa vada, nu au nimic de castigat din asta.


Descoperirea problemelor dvs. personale tuturor celor pe care îi cunoașteți pe social media este cea mai puțin eficientă metodă disponibilă pentru rezolvarea problemelor dvs. Va face doar să faceți lucruri mai rău în relația voastră.

Fericirea reală vine pur și simplu într-o relație fericită , de la cel pe care îl iubești.


Nu veți câștiga nimic din afișarea dovezilor despre cât de fericiți sunteți pe pagina dvs. de socializare. Bucuria se regăsește în a fi împreună, nu în a posta despre a fi împreună. Pentru cei care înțeleg acest lucru, postarea constantă pe social media nu face decât un apel.

Nimeni nu trebuie să dovedească nimic nimănui.


Persoanele care se află într-o relație cu adevărat fericită nu au nici un interes să se recurgă reciproc pentru a dovedi cât de fericiți sunt pentru ceilalți. Ei sunt împreună pentru că vor să fie, și nu le-ar putea păsa mai puțin dacă pagina lor spune „într-o relație” sau nu

Și cel mai important lucru …


Cercetătorii au descoperit că cei care nu utilizează rețelele de socializare sunt, în general, mai fericiți decât cei care o fac, deoarece nu se compară în mod constant cu colegii și prietenii lor – toți aceștia par a fi întotdeauna mai buni sau mai fericiți. De prea multe ori uităm că tot ce contează este viața noastră reală , relațiile noastre, experiențele noastre și sentimentele noastre – și nu căutarea nesfârșită a popularității online.

loading...

Add comment