Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Atunci când cineva drag ne părăsește, locul rămas gol nu va putea fi umplut niciodată cu nimic

Cea mai grea parte atunci când pierzi pe cineva drag, nu este că trebuie să-ți iei adio, ci că trebuie să înveți să trăiești fără acea persoană de acum încolo.Să încerci să umpli mereu golul rămas.Acest gol este absența persoanei iubite și acest lucru nu poate fi schimbat.Fiecare persoană pe care Dumnezeu o aduce în viața noastră a venit și a ocupat un loc special în inimile noastre, unele pentru câțiva ani, altele pentru mai mulți ani sau altele chiar pentru toată viața noastră.

Acest tip de durere nu se vindecă niciodată.Golul din inima voastră nu va putea fi umplut niciodată cu nimic.Chiar dacă viața merge mai departe și nu vom mai suferi mereu cu aceeași intensitate când ne gândim la acea persoana care ne-a părăsit.Nu putem umple golul cu muncă, chiar dacă muncim zi și noapte.Golul nu va dispărea doar pentru că aveți succes. Golul nu va dispărea atunci când vă concentrați asupra dvs. Golul devine mai mare doar când viața ta devine mai mare. Golul vă reamintește că, cu cât viața ta devine mai haotică, cu atât ai nevoie de mai multă stabilitate.

Nu poți umple golul din inima ta nici cu prieteni.Ei te fac fericit.Știi că poți conta întotdeauna pe ei.Ei te ascultă atunci când ai nevoie.Dar, cam asta e tot ce pot face pentru tine.Nu poți umple golul nici cu dragostea de sine.Aceasta este o calitate importantă pentru a combate singurătatea și anxietatea, dar nu este leacul.Nu vei putea scăpa astfel de golul rămas în sufletul tău.Vei încerca să găsești o modalitate de a trăi fără să simți greutățile acelui gol în pieptul tău în fiecare seară.Vei învăța că viața merge înainte. Și că toti avem datoria sa fim fericiti, si pentru noi, si pentru cei care ne-au iubit si au plecat.O perioadă va fi destul de greu să trăiești fără cineva drag, dar, trebuie sa incercam sa devenim pozitivi, calmi, si sa gasim partea buna a vietii care ne-a ramas in absenta celui plecat.Trebuie sa ne concentram pe ceea ce este pozitiv in viata noastra, chiar dacă locul rămas gol nu va putea fi umplut niciodată cu nimic.

loading...

Add comment