Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Profesorul Dumitru Dulcan: În spatele tuturor lucrurilor stă Dumnezeu”

În primul rând, Dumnezeu lucrează toate lucrurile conform voinței sale.Cred că asta înseamnă că el controlează întotdeauna totul. Nimic nu trece neobservat de El.

Nu încercați niciodată să justificați să faceți ceva care este împotriva voinței perfecte a lui Dumnezeu. Biblia spune: „Vai de cei ce numesc binele rău și răul bun; care pun întunericul pentru lumină și lumină pentru întuneric; cine a pus amar pentru dulce, și dulce pentru amar!

Fie ca noi să privim către Dumnezeu și să-L rugăm să ne dea înțelepciune pentru a evita capcana de a crede că ceea ce ne face fericiți trebuie să fie voia Lui. El nu ne va duce la rătăcire; El ne va indica în felul care îi place. Prin citirea Scripturii El clarifică căile pe care ar trebui să le parcurgem, astfel încât să-L putem onora.

Toate lucrurile sunt posibile pentru el și folosește această abilitate pentru a-și îndeplini propria voință. Da, este frustrant atunci când nu știm care este voința lui Dumnezeu. Dorim asigurarea că vom reuși în tot ceea ce facem. Ne dorim ca Dumnezeu să se aplece de fiecare capriciu al nostru.Dacă Dumnezeu și-ar folosi puterea pentru a-mi îndeplini voința, viața mea s-ar încheia în dezastru. Nu știu ce este cel mai bun pentru mine, dar Dumnezeu știe. Trebuie să am încredere în el pentru a-și îndeplini voința pentru viața mea și pot fi sigur că va face exact asta – pentru că „În spatele tuturor lucrurilor stă Dumnezeu”.

Evenimentele care ne definesc viața nu sunt pur și simplu produse din cauze naturale sau întâmplări aleatorii. Sunt rânduite de Dumnezeu și sunt destinate binelui nostru. Adesea nu reușim să simțim îndrumarea sau protecția ascunsă a lui Dumnezeu, deoarece evenimentele din viața noastră se desfășoară. Dar, când privim înapoi la evenimentele din trecut, suntem în stare să vedem mai clar mâna Lui, chiar și în perioadele de tragedie.

loading...

Add comment