Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Este imposibil să-l ajuți pe cel care nu vrea să-și schimbe viața.

Te poți simți puțin pierdut atunci când cineva aproape de tine are nevoie de ajutor, dar nu vrea să îl accepte. Dacă lucrurile se apropie cu adevărat de cineva care te interesează, este important să înțelegem că luarea unei decizii de a solicita ajutor poate fi un lucru dificil pentru ei.Să înțelegem că trec printr-o perioadă dură, care poate fi înfricoșătoare și dificilă, așa că este de înțeles că poate dura ceva timp înainte de a se decide să solicite ajutor.Iată câteva lucruri pe care le puteți face.

Continuă să fii de susținere. Ascultă-ți prietenul când trebuie să vorbească.O plimbare în aer curat, în preajma unor peisaje frumoasa este în stare să-i purifice mintea și sufletul.Oferă ajutor.Dă sugestii și sfaturi pe care ți le-ai dori și tu la rândul tău să le primești de la cei din jur.Trebuie să ai grijă și de tine. Poate fi într-adevăr frustrant și să te facă să te simți neputincios, dacă un prieten nu te va lăsa să îl ajuți. Vorbește cum te simți cu cineva în care ai încredere.

Stabiliți limitele.Nu veți putea fi acolo pentru cineva în fiecare moment din fiecare zi. Stabiliți anumite limite asupra lucrurilor pe care le doriți și nu doriți să le faceți – și rămâneți la ele.Nu forțați problema și nu faceți presiune asupra lor.Dacă încercați să presionați sau să forțați un prieten să obțină ajutor,poate avea efectul opus și ar putea să-l oprească pe prietenul dvs. să caute ajutor cu totul.Nu-i evita! Dacă vă evitați prietenul, este probabil să îi faceți să se simtă izolați. Poate însemna, de asemenea, că dacă și când sunt pregătiți să solicite ajutor, s-ar putea să nu se simtă confortabil să vină la tine pentru ajutor.Învață să ierți.De asta ai nevoie în primul rând tu.Iertând, tu dobândești liniște și libertate,

În timp ce, în majoritatea circumstanțelor, este o idee bună să oferiți unui prieten timp să se apropie de ideea de a căuta ajutor, dacă credeți că cineva este în pericol sau este în pericol ca urmare a ceea ce se întâmplă, este important să căutați ajutor imediat.Înconjoară-te de oameni care te iubesc și te susțin.Viața estre prea scurtă să o trăiești altfel.

loading...

Add comment